What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 3 december 2014

M IS FOR MALNUTRITION (2013) Slovakien, 3 minuter. Regi: Peter Czikrai.Ja, inte är det för Marabou...

Exempel på uppenbart skämt: "Halvfigur".

Efter zombieapokalypsen är det inte bara de levande döda som är galna av hunger. Kampen för att hitta något ätbart är på liv eller död.

"Min!"

Dags för ytterligare en zombiekortis här på Udda Film och efter en rad "humoristiska" sådana är det en befrielse att få något annat serverat. Detta är nämligen en välgjord liten historia som hinner med mycket på sina tre korta minuter. Ett snabbt tempo leder fram till en slutpoäng...eller två. Schyst gore och "fina" zombier. Lite fånigt kanske att de odöda låter lite som förvuxna katter i sitt morrande. Dagens zombieregissörer har glömt bort att en äkta zombie stönar. Inget jävla väsande och morrande samt inga "hilarious" vädjanden om brains. Men men, det är som det är.

BETYG: 4/7 Snygg och actionpackad liten historia.

Precis som i den gamla världen är gaffatejp en livräddare i zombieapokalypsen.

En så kallad zombieslips.

Kobent zombie.

Det bästa med zombieapokalypsen: Brandingens död.

Trailer
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar