What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 14 december 2014

ROTTING HILL (2011) Nya Zeeland, 4 minuter. Regi: James Cunningham.Zombiekärlek = Total skräck

Det bästa i filmen: Söta får.

Zombieapokalypsen är över oss men att mänskligheten dör ut behöver inte betyda att kärleken dör med den

Här börjar tokerierna...

Vi kräktes lite i munnen när vi skrev ovanstående resume av filmen. Som ni förstår är detta ytterligare en katastrof till zombiekomedi. Humorn är sedvanligt ointelligent och baseras på hur dråpligt det kan bli för två ruttnade älskanden. Grejen är bara att vi ruttnar fortare än zombierna - och då är filmen bara fyra minuter lång.

Gore i CGI-form. Skaplig ändå då det är glada skol-kids som gjort den.

Filmen är full av CGI som tydligen är gjort av elever från någon animationsskola och dessa är väl hyfsat utförda men hjälper föga då grundpremissen är über-pinsam. Zombie-romcom? Really!?

BETYG: 1/7 Sämre hantverk har definitvt skådats men sådana här pinsamheter till historier får oss att kräkas likt flickan i "City of the Living Dead".

Lady och Lufsen-skämt känns jävligt fräscha...

Romantiskt med molnskådning.

Sex och zombier: Skrattfest! ELLER!?!?!

"Hilarious" twist.

Hela pekoralet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar