What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

tisdag 16 februari 2016

Carny (2011) USA, 11 minuter. Regi: Kevin Lonano.Och?

Någon mer än vi som tycker The Snake-Tounged Girl ser finsk ut?

Den udda Psycho Fugue-cirkusen bestämmer sig för att skipa rättvisa när en av deras egna begår svartsjukebrott.

Sextemplet i Norrköping har tydligen fest igen.

Just precis. Man förväntar sig i slutet att någon twist ska ta plats men nix. Vi slängs in mitt i rättskipningen, leds tillbaka till orsaken genom en längre flashback och återvänder slutligen till när domen verkställs. The end. Skitspännande...

Hatet!

Det enda som talar för denna kortfilm är det stilistiska utförandet. Allt ser ut att vara filmat på en teaterscen, även om bakgrunden har mörkats ut totalt. Detta blir både billigt men också en passande miljö för rullen. Ja okej, det är någon utomhusscen också. Man har fått till gycklarstämningen rätt bra och kryddat den med lite sektig maskbärarkultighet. Är man dock tre manusförfattare borde man väl kunna komma på något mer intressant än det här?

BETYG: 2/7 Rätt meningslös rulle det här.

Papa Emeritus börjar bli riktigt till åren.

Gruppflukt (med häst!)

"En hundring mer i plånkan? Självklart röstar vi på er!"


Hela filmen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar