What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 17 november 2016

STATE ZERO (2015) Sverige, 17 minuter. Regi: Andree Wallin.Cocktease filmmaking

"Men Stockholm...har blivit vaaaa-aaa-aaa-aaaarmt."

I ett postapokalyptiskt Stockholm skickas ett team in i Zon 3 för att undersöka en sändare som tystnat. Rutinuppdraget förvandlas till en kamp på liv och död när de plötsligt inte är ensamma längre.

Stockholm är mycket mysigare efter apokalypsen.

Vi tyckte först det var rätt kul att att man gjort ett ambitiöst CGI-projekt av Stockholm med vissa väldigt snygga animationer och vissa mindre så. Storyn är klyschig och skådespeleriet är väl sisådär men det gjorde oss heller inget. Vad som däremot sänkte rullen var -ANTI-SPOILER ALERT- det irriterande "To be continued" på slutet. WTF? Här förväntade man sig en komplett kortfilm och ingen jävla trailer för något som kanske aldrig dyker upp. Fail!

BETYG: 2/7 Hantverket får poäng, men knappt, då regissören totalt cock-blockar tittaren.

Hårdrockarna har tagit över världen. "Vasssp. Vi are Sattans pipel."

Försvaret tycks ha fått utökad budget. Ondskan vann.

Tre killar på cykelsemester.

Don't do drugs kids.

Jamen tjenare... Tack för den!

Hela filmen...eller är det bara en enda lång trailer?

Lite CGI-porr för er som gillar sånt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar