What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 23 november 2017

GAS PUMP GIRLS (1979( USA, 86 minuter. Regi: Joel Bender.Gasa braintrusten bakom denna...

Jomen det är ju en komedi förstår ni...

När June (Kirsten Baker) och hennes kompisar slutar highschool råder det ingen brist på saker att göra då hennes morbror Joe (Huntz Hall) insjuknar och hans bensinmack behöver hållas öppen innan den totalkursar. Den nya macken bredvid blomstrar och de ohederliga ägarna gör allt för att trycka ned Joes mack men June och hennes tjejkompisar kommer på en briljant affärsidé.

Hijinks på skolavslutningen.

Vad håller vi på med på Udda Film??? Tar oss an en komedi när vi vet hur pinsamt usla de flesta är i denna löjliga genre. Kan det vara så att löftet om T&A grumlade vårt omdöme? Nähe va..? Nåja, vi åkte därmed på en riktig minnesbeta.

Tjejerna lär varandra tjejvisdomar i omklädningsrummet.

Vi kan väl börja med att säga att storyn i den här rullen skulle förolämpa vilken 11-årings intelligens som helst. Karaktärerna måste vara det mest patetiska vi sett på bra länge. Vi har bland andra ett motorcykelgäng som heter "Vultures" (komplett med sitt eget 70-tals-gang sign där de sprider ut sina armar som vingar...). Dessa tre gossar ska då vara riktiga hårdingar med läderjackor och allt men när de muckar med macktjejernas pojkvänner (som är total-dorks) resulterar "skärmytslingen" i att de sprutar diverse motorvätskor i ansiktet på varandra och sen blir vänner. Det är mycket buskishumor som sker och oftast utan logik. Man lyckas även surfa på diskovågen och slänger in ett dansnummer på macken och som om inte det vore illa nog går man total musikal på oss tittare med ett sångnummer.

Kirsten Baker bryter ut i ett synnerligen omotiverat sångnummer.

Det viktigaste då - T&A? Självklart fullkomligt patetiskt. De kurvlösa flickorna visar mindre tuttar än i ett genomsnittsavsnitt av "Game of Thrones" och någon platt naken tösröv dyker nog aldrig upp. Vad finns då kvar i en film som denna? INGENTING!

BETYG: 1/7 Komedin visar sitt vedervärdiga nylle igen och blåser oss dessutom på en anständig mängd hud.

Tösernas superoriginella affärsidé.

Stenhårda Vultures dyker upp.

"Bråk" utbryter och motoroljan flödar.

Ultra-dork som ser ut att höra hemma i "Gänget och Jag" skrattar gott.

Den dyngtuffe MC-snubbens hämnd är förödande...

Disko utbryter.

Märkligt att den klart vackraste tjejen ska spela blyg panelhöna.

Är det fucking "Fame" eller? Ytterligare dansnummer.

Det "sköna" gänget i badkläder. Notera Vultures fräna utstyrslar.

De är utklädda till araber...😶

En teaser som t o m den är usel.

Kirsten Bakers sångnummer - för att ni behöver det.

Självklart får ni även njuta av det otäcka bråket mellan Vultures och dork-killarna.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar