What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 28 maj 2011

EASTER BUNNY, KILL! KILL! (2006) USA, 91 minuter. Regi: Chad Ferrin.Easter bunny, crap! Crap! 

 "Ge mig ÄGGET!"

Remington (Timothy Muskatell) är en hjärtlös brottsling som efter att ha klarat av ett rån med efterföljande mord beger sig hem till sin nya flickvän för att fira påsk samt mysa. Flickvännen Mindy (Charlotte Marie) är en godtrogen kvinna och dessutom ensamstående mamma till Nicholas (Ricardo Gray) som råkar ha CP och ett förståndshandikapp därtill. Inför Mindy sätter Remington på sig ett empatiskt fejs och lovar att ta god hand om Nicholas, men när Mindy kallas in för att jobba övertid och lämnar sonen i uslingens vård tar allt en förskräcklig vändning. Remington, som inte hyser annat än avsky för sonen visar sitt rätta ansikte och hotar grabben samt smider onda planer för vem som ska titta till pojken medan han själv ska ha kokainfest med ett par horor. Den enda tröst Nicholas har är en liten kanin som en mystisk hemlös person gett honom...

Ühh..suck it hårdrockare, SUCK IT!

Eftersom det här är en amatörproduktion med dåliga skådespelare ska det mycket till att lyfta den till acceptabel nivå. Tyvärr finns inget sådant "mycket till" och alltså återstår en stinkare till film. Det största problemet var nog att man lät dessa skådisar "skådespela" för mycket. En sådan här skitfilm ska man ju försöka fylla ut med annat istället som - ja ni hajar - ultravåld och nakna kroppar. Det blir en del ultravåld, som man förvisso har klippt rätt bra runt för att dölja hur billigt det egentligen ser ut, men all "karaktärsutveckling" tar ändå för mycket plats. Nakenheten begränsas till två par tuttar varav ena paret är silikon.

 En chokladkanin och lite rödtjut - let the party begin! Notera "hjärnsubstansen" på disken. Körsbärssmak?

Finns det något bra med rullen då? Jo -SPOILER ALERT- Remingtons sköna barnvakt har vi ju som är en rörelsehindrad pedofil och han gör ett roligt avtryck i filmen. Sedan kan man väl småle lite åt vissa sviniga detaljer men mycket mer än så är det inte. Det verkar som om Ferrin & Co. verkligen velat skapa en kultrulle och trots att de försökt alldeles för mycket verkar det som om den här filmen faktiskt lyckats skaffa sig ett gäng hängivna supporters. "Amatörer!" säger jag bara.

BETYG: 2/7 Amatörmässigt på alla nivåer och då varken på ett speciellt bra eller roligt vis. Viss svinerihumor kan hittas men mestadels är det bara dåligt.

Remington bekantar sig med flickvännens son. Men allvarligt, what's with the fuckin' plastskynken överallt???

 Mor och son. Nej du, din gamla lesbian, de där mysdunkarna får du inte se!

Det blir lite sexigt lättklätt för damerna. 

Ricardo Gray gör sin bästa CP-tolkning. 

Visst är det ännu sexigare när han inte tar av allt? Am I right fellas? 

 En liten male gaze så där helt apropå.

Nä du Ricardo, det blir ingen Oscar hur mycket du än "utvecklar" dig framför kameran. 

 Holy pile of feces! GTK: The GAY TRAVEL KIT gör comeback efter dryga två decennier i skymundan. Nu uppgraderad med sköna droger.

Den lycklige ägaren. F ö bästa skådespelarinsatsen i den här dyngan. 

 Manikyren gör mannen. (Hörs ju på namnet om inget annat...)

 Av endast den här bilden att döma skulle man kunna tro detta är en cool film.

Kan inte förstå varför en så attraktiv man som Remington måste betala för sex. 

Nån har käkat Lidls fruktkolor igen...

Trailer som vittnar om kvalitén...


2 kommentarer:

  1. Hahahhaha HAHAHAHAHAAAAAA! Vilken jävla skitfilm det verkar vara. Eller är den ironisk?

    SvaraRadera