What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 4 maj 2011

SPACE THING (1968) USA, 70 minuter. Regi: Byron Mabe.Fångad på ett rymdskepp med sexig kapten, hu!

Frugan står naken och törstar efter sex men James trivs bäst med sin science fiction-novell där han kan drömma sig bort.

James (Steve Vincent) är en man som tröttnat på sexlivet med frugan och som hellre drömmer sig bort i sina science fiction-noveller. Efer att ha tillfredställt sin tjatiga fru drömmer han sig in i ett äventyr där han är fångad på ett rymdskepp med äckliga humanoider som bara tycks vara ute efter att stilla sina sexuella lustar och då med honom som verktyg. Hur ska han ta sig ur denna hemska knipa?

James har rätt sköna kalsingar, modell "blöja".

Här har vi en tvättäkta kalkon komplett med specialeffekter som skulle göra Ed Wood stolt. Bäst är förstås när diverse rymdskepp flyger genom rymden och ibland krockar med någon meteorit, d v s uppenbara små modeller upphängda framför kameran som studsar mot små frigolitknölar el dyl. Jag gillar också ljudeffekterna och då de sköna elektroniska ljuden när man öppnar dörrar. Tyvärr var det så pass lågbudget att man inte ens kunde fixa till några laserstrålar utan när någon skjöts fick man förlita sig på laserpistolens ljud.

Så här ska titlar se ut.

Annars är detta en porrfilm utan riktig sex utan istället nakna människor som krälar på varandra och låtsas ha samlag. Ja, det var ju faktiskt 1968 filmen gjordes så det är väl inte så konstigt. Förutom sexet har filmen ju de flesta attribut man kan kräva av en p-våffla med: papperstunn handling, uselt skådespeleri och intressant knullmusik. I detta fall är det fräsig partymusik inte helt olik James Lasts härliga toner. Tyvärr är brudarna inte speciellt heta med undantag för den supersexiga rymdkaptenen (Cara Peters). Hon är något av en misandrist och ser med ett ont öga på när någon ur den kvinnliga besättningen idkar sex med den manliga diton. Att James dyker upp på skeppet och fuktar trosan på tjejerna är icke populärt men å andra sidan kanske inte så konstigt då den manliga besättningen är ännu mindre heta än den kvinnliga.

Vi tar en till. Men vad är det där för strån? Sånt har väl inte människor?

Förutom en del skojiga kalkonscener, några icke-PK-repliker och Cara Peters fägring är det här en rätt trist film och avtryckarfingret på fast forward är att rekommendera.

BETYG: 3/7 Pajigheter à la Ed Wood och en skitläcker manshatande rymdkapten räcker för att skrapa ihop en trea men resten av filmen är inte mycket att hänga i plastgranen.

I framtiden är det psykedelia som gäller i sovrummet. I can't wait!

Tips till alla killar och flator. När ni ser detta vet ni att damen ni bearbetar är i sexuell extas. (Ja även när icke-psykedeliska lakan används.)

Dumma slampa som gjort smuts med en man. Då åker piskan fram! Se den hotfulla sexiga skuggan på väggen.

Vem vill inte lyda denna bestämda dam?

Hela besättningen samlad. Två personer står ut: En är skitsexig och en är en läckert klädd fånge. Välj själv.

Ah en klassiker! Den lilla leksaksmodellen i förgrunden ser ju jäääättestor ut i förhållande till den blåa farbrorn.

Pojken med guldbyxorna har växt upp och blivit en sexuellt aktiv man.

What!? Har verkligen James tämjt den manshatande Captain Mother? Otänkbart!

Ett familjefoto. Jag lovar!

Eftersom det kommit till min kännedom att tjejer vill ha mer snusk på denna sajt bjuder jag här på en lång trailer späckad med nakenhet och härliga ordvitsar. Håll till godo!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar