What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 1 november 2012

HALLOWEEN NIGHT (2006) USA, 86 minuter. Regi: Mark Atkins.

 
 
Halloween crap

Hu ett sånt öde! Att tvingas leva med en buttericksmask resten av livet.
 
Den nya superkomersiella casha-in-helgen Halloween är över oss och Udda Film hoppar ogenerat på äckeltåget och kollar in film på temat. Håll till godo.

Lite lesbianism.
 
Den unge pojken Chris Vale tvingas bevittna hur några råskinn våldtar och mördar hans mor. Det visar sig att även fadern är inblandad i dådet även om det i hans tycke gick för långt. Detta leder till faderns självmord. Som om inte det själsliga traumat skulle vara nog skållas även Chris av kokhet ånga så han vanställs för livet. Tio år senare mördar han några vakter och rymmer från det mentalsjukhus han sitter inspärrad på. Han söker sig hem till barndomshuset. Grejen är bara att det pågår en Halloween-fest där.

Mördarens MILF-iga morsa.
 
Ja, detta är naturligtvis en tydlig Halloween-ripoff och dessutom en ganska dålig sådan. Tyvärr dålig på ett ganska tråkigt vis. Visst, vi har en hel del blod och mord samt T&A därtill, men allt från regi till skådespeleri är ganska uselt. Mest irriterande är väl mördaren med sin buttericks-makeup som har en hel hoper oklädsamma moves. Det känns helt enkelt inte trovärdigt, om man nu kan snacka om sådant i detta sammanhang, när vi har en maskerad typ som rör sig som en utklädd tonåring som sett för mycket martial arts-fäktarfilm. Nej, fy vad man saknar Michael Meyers* när man ser en film som denna.

BETYG: 2/7 Denna bajskorv hankar sig fram med alla tuttar och vissa pinsamheter man kan småle åt men annars är den inte mycket att hänga i julgranen**.

Filmhistoriens märkligaste fejkgråt.

En totalt överspelad död.

En ny form av POV-porr?

Redan på denna stillbild kan ni väl ana att mördarens kroppsspråk är åt helvete?

Trosor är gott.
 
Återigen en missad röv av PukeTube i denna trailer.
 
*Nej inte den superirriterande komediskådespelaren pucko, utan the original serial killer.
**Julgran i Halloween-tider??? Hur tänkte vi där?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar