What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 7 november 2012

JUNGLE WARRIORS (1984) Mexiko/Västtyskland, 95 minuter. Regi: Ernst R. von Theumer & Billy Fine.

 
 
Bimbos vs. knarkbaroner

Santiago vill ha svar.
 
Ett gäng fotomodeller flygs in i de sydamerikanska djunglerna för fotografering men skjuts ner när de kommer alltför nära knarkbaronen Cesar Santiagos (Paul L. Smith) tillhåll tillika kokainfabrik. Samtidigt är även maffian på väg dit för ett möte, men polisen är dessa kokainhandlare på spåren och har planterat en agent bland modellerna, något som Santiago fått nys om och därför tillfångatar modellerna. Han lämnar över förhörsansvaret till sin sadistiska syster Angel (Sybil Danning) som går igång på gruppvåldtäkter på försvarslösa offer.

Howard Vernon till vänster garanterar dåligt skådespeleri i filmen. Alex Cord garanterar snygg mustasch i densamma.
 
På Udda Film hade vi vissa förhoppningar om en ultrasleazig trash-soppa när vi slängde på denna film och visst fanns det sleaziga element som t ex ovan nämnda gruppvåldtäkt men annars var detta som vilken dussin-action som helst från 80-talet. D v s ingen höjdare men ändå skön korkad underhållning under drygt en och en halv timme. Vi bör dock ge ytterligare ett plus till -SPOILER ALERT- den incestuösa relationen mellan Santiago och Angel.

Canon, yes we can!
 
Ett stort minus däremot går till Marina Arcangeli som sjunger ledmotivet (inkompetent kompositör förblir okänd). Detta måste vara den mest fruktansvärda titelsången i mannaminne. Allt från Arcangelis horribla sång till själva låtens uppbyggnad. Brrr... Vi får givetvis "njuta" av den även i slutet.

BETYG: 3/7 80-talspangpang i djungeln som är rätt intetsägande förutom vissa sleaziga kryddor samt ett par goreiga ögonblick.

Det kan vara lite farligt att slagga i djungeln ibland.

Jesus Christ pose, eller?

Varför lackar mannen så oerhört på denna docka?

Sybil Danning i RFSL:s senaste kampanj...

...innan hon lämnar över modellerna till ett gäng hungriga grabbar.

Kan inte Jesus göra något???

Skönt att se lite syskonkärlek. Det är så ont om den varan.
 
Trailer där surfittorna på YouTube missat ett och annat ass shot.
 
Här är hela jäkla filmen! Men det är väl okej för copyright-försvararna på DumTube. Notera att denna version är 12 minuter kortare.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar