What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 11 november 2012

I SPILL YOUR GUTS (2012) USA, 90 minuter. Regi: James Balsamo.

 
 
Bortom dåligt...

Lite sånt här.
 
Soldaten Dennis ("regissören" själv) tar en kula för sin kompis Joe (Billy Walsh) i Afghanistan när den senare försöker fly undan en talibanattack. På militärsjukhuset besöker Joe Dennis, som i det närmaste ligger på sin dödsbädd, och förklarar att eftersom han själv är den som kommer överleva så är det lika bra att han får äran och medaljen som delats ut. Detta svek ingjuter ny livsgnista i Dennis som med hatet som bränsle söker upp Joes närmaste i New York och slaktar dem en efter en som hämnd.

Skaplig Cialis-dos för att bära upp den tyngden.
 
Ja Jesus Kristus i Helvetet vilken satans dynga det här var! Vi kan inte komma på någon faktor i filmen som skulle kunna ses som förmildrande i utvärderingen av detta spektakel. Redan från inledningen irriteras man av den fasansfulla ljudmixen där "dialog" ligger en miljard decibel under det pissdåliga soundtrack som "regissören" uppenbarligen sammanställt av lokala kompisakter. Behöver vi tillägga att det är löjeväckande dödsmetall i mängder vi tvingas lyssna på? Alltså får man genom hela "filmen" sitta med ett finger på volymkontrollen för att manuellt justera ljudnivåerna. Detta är endast toppen av ett brunt isberg av frusen skit man kan säga om denna dynga som givetvis bjuder på asdålig: regi, skådespeleri, klippning, manus, ljudläggning, kameraarbete, gore etc, etc... Förutom kamera ur fokus samt mängder av prov på skakig DSLR-kamera får vi även höjdaren - skit på linsen!

En helknasig fest!
 
Det är förbluffande när man ser att rullen faktiskt hade en budget på 60.000$. Gick dessa pengar till
"kändisarna" som medverkade? Vi har några "stjärnor" från det notoriskt usla filmbolaget Troma som gör cameos samt även C-filmsess som Tim Ritter och Debbie Rochon. Ja så måste det vara, för en av Udda Films redaktionsmedlemmar gjorde en bättre film för 0kr när han experimenterade med mediet under sin universitetstid. Så sammanfattningsvis kan man väl säga att vi på Udda Film återigen har bevisat vilka tvångsneurotiker vi är som inte hade vett nog att stänga av denna uppkastning till film redan efter tre minuter.

BETYG: 0/7 Grattis säger vi till James Balsamo som lyckats pressa fram detta högst ovanliga betyg ur Udda Film-redaktionen!

Ni som gillar Troma tycker den här fan är rolig.

Att ha med sina musikerpolare i filmen är en bra idé...ELLER!?

Snyggt och metasnyggt. Notera först hur proffsigt nyhetsprogrammet ser ut. Notera sedan hur snyggt det är placerat i TV-burken...

Gore i toppklass!

Regissören själv laddar för en rejäl snorlobba som han borde spotta ut i motvind.
 
Vi nöjer oss med den här teasern. Redan här kan man höra prov på ljudnivåerna.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar