What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 26 november 2012

SHOOT THE GIRLS (2001) Kanada/USA, 48 minuter. Regi: Pete Jacelone & Donald Smith.

 
 
Shoot ME!!!

Vem i hela helvete skulle kunna vilja skjuta oskyldiga och söta Misty?
 
En kvinnlig torped (Tina Krause) övertalas att mörda en kvinna (Misty Mundae) trots att det strider direkt mot hennes principer att endast döda män. När hon motvilligt förbereder sig för jobbet börjar hon plågas av mardrömmar och visioner fyllda av kvinnomord.

Kanske den här välklädde tuffingen?
 
That's it! Nu får det fan vara nog med denna Misty Mundae-festival för denna gång. Ytterligare en hiskeligt dålig film som förvandlar 48 minuter till en segdragen evighet. Har man en gång väl låtit sig hypnotiseras av fröken Mundaes sirenaktig skönhet kan man räkna med att fastna i ett träsk av de allra sämsta filmer som någonsin skådat en monitors ljus. Denna film är långtifrån ett undantag. Ni blir inte ett dugg förvånade när vi här påtalar att Factory 2000 står som medproducenter på detta verk. Alltså kan man förvänta sig någon slags obskyr fetischaktig amatördynga och denna gång verkar medlemmarna i NRA* vara målgruppen då man inte bara åtskilliga gånger visar hur seminakna kvinnor skjuts med ljuddämpade vapen utan även låter våra huvudpersoner sätta igång och smeka sig själva och varandra med pistoler. Hett? Nej, inte ens om man sitter med jordens värsta ballhojta och faktumet att Misty Mundae faktiskt är halvnaken i rutan kan få någon slags kåtklocka att ringa. Shoot me now please!

BETYG: 1/7 Nakna och seminakna kvinnor blir skjutna med någon slags lindrig paintballpuffra. Wow...

Nä, inte fan kan NÅN vilja skjuta Misty?

Tina Krause då?

Men vänta. Varför skjuta när man kan smeka sig med pistolen?

Sug på den, gott NRA-folk!
 
Ingen video denna gång heller peeps.
 
*De amerikanska vapenrunkarnas egen "kyrka": National Rifle Association.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar