What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 23 november 2012

MY VAMPIRE LOVER (2002) USA, 83 minuter. Regi: George Freeway.

 
 
Softcore videovampyr

Direkt slängs vi in i en sån här scen.
 
Vampyren Monique (Paige Richards) letar desperat efter sin själsfrände och då hon tycks gå bet på sin hemort flyttar hon helt sonika till en liten håla för att pröva lyckan. Hon förför snabbt alla kvinnor som hälsar på men verkar inte ha någon större tur med att hitta den rätta här heller...eller?

Faktiskt lite småroligt när Monique visar sin konst för white trash-grannen som beskriver den som...
 
Misty Mundae-festivalen fortsätter med vad som inte är annat än en porrfilm där vi inte får se det göttigaste. Vi hastas igenom den ena långtråkiga softcore-lebbscenen efter den andra och fröken Mundaes medverkan begränsas tyvärr till endast en av dessa scener. Vad värre är är att man försöker vara lite rolig i "manuset" också, så man slänger in halvt utvecklingsstörd kabel-tv-reparatör, en sexfixerad snut samt en del "roliga" grepp i redigeringen. Inte nog med att det i 99% av fallen blir katastrof med komedi på film men när man anlitar sin närmaste vänkrets som skådisar blir den komiska effekten i bästa fall inte komedin i sig utan snarare deras uselhet. Så är inte fallet här. Visst är de att likställa med en otömd latrintunna skådespelarmässigt men det blir inte ens roligt för det. Inte ens Mundae kan framtvinga något adekvat skådespel under sin korta medverkan utan nöjer sig med ett gäng porrfilmsklyschor. T o m "behind the scenes"-materialet är uselt på denna DVD. Rekommendation: snabbspola, stanna till några ögonblick på kvinnlig anatomi och då förslagsvis på Mundaes buske och glöm sedan denna film.

BETYG: 1/7 Usel softcore som förpestas ytterligare av "komiska" element.

..."beautiful".

Monique har lämplig klädsel på sig när hon tar emot den lokala politikern.

Filmens retardo: Chip.

Chip i ett klimaktiskt ögonblick.

Darian Caine spelar rörmokare som då givetvis måste ha ett ordentligt hantverkararsel.

Misty Mundae skådespelar för fullt.
 
Tyvärr gott folk, ingen video denna gång.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar