What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 21 november 2012

INFAMOUS BONDAGE MURDERS 2 (1998) USA, 83 minuter. Regi: William Hellfire.

 
 
Factory 2000 förnekar sig ej...

En mycket ung Misty Mundae med en gammal Minolta.
 
I ett anfall av total självspäkelse drar vi här på Udda Film igång ytterligare en liten Misty Mundae-festival, fullt medvetna om vilka plågsamma filmer vi måste bevittna för att hänföras av fröken Mundaes skönhet. Först ut ett fasansfullt tydligt exempel på vad vi just sagt...

Ett gäng sadister lurar upp intet ont anande tjejer till en lägenhet bara för att leka sina sadistiska lekar med dem. Lekar som i slutändan alltid leder till döden...

Nu ska vi leka gumman i lådan.
 
Och som tittare är man masochist och leds till döden genom uttråkning. Sällan tar vi på Udda Film till snabbspolningsknappen men denna gång var det en nödvändighet för att kunna ta oss igenom filmen. Vi har sett detta ultraamatörmässiga pervovåld förut från Hellfire & Co. på Factory 2000 men denna gång var ljudet totaldistat så av dialogen kunde endast få ord urskiljas och dessutom låg det ofta på något slags psycho-soundtrack som blandat med kvinnors skrik blev nästan outhärdligt i distad form.

Kola direkt ur påsen.
 
Detta ska tydligen vara Misty Mundaes andra film och det går inte att säga så mycket om hennes medverkan i denna dynga. Hon är en karaktär som är ute efter hämnd då hennes syster tydligen råkade illa ut i ettan men givetvis blir hon övermannad, våldtagen och mördad av sadisterna. Även Tina Krause medverkar som privatdeckare som är sadisterna på spåren. Även hon blir övermannad och grovt våldtagen med en sopkvast men överlever och bjuder in oss till en del tre...Yikes!

BETYG: 1/7 Samma gamla vanliga amatörperversion från Factory 2000 men denna gång med ultradistat ljudspår för att göra saker ännu outhärdligare.

Lite nekrofili.
 
Och så den där gaffatejpen igen.

 Även Tina Krause hamnar i trubbel.
 
Nope, definitivt ingen video till denna gott folk.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar