What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 24 december 2015

JACK FROST (1997) USA, 89 minuter. Regi: Michael Cooney.Mardrömsjul...verkligen

Ett tränat öga kan redan här se att detta är en skitfilm.

Seriemördaren Jack Frost (Scott MacDonald) är på väg till sin avrättning när fångtransporten kraschar i en olycka med en tankbil full av topphemlig biokemisk vätska. Frost dränks av den läckande vätskan och smälter samman med den omgivande snön och kan nu hämnas på sheriffen som satte dit honom i form av en - snöman

Innan man blir snöman måste man genomgå fasen när man förvandlas till lasagne.

Vill man göra den tråkiga högtiden jul ännu lite sämre kan man bänka sig framför detta avskräde till film. Yes, det här är riktigt uselt. Det är en asdålig film som dessutom vill vara lite rolig. En dödligt vidrig kombination.

En märklighetsmin som är oavsiktligt adekvat.

Skådespeleriet är bland det sämsta vi sett på bra länge och regin håller samma nivå. Vi har dessutom aldrig sett så mycket fejksnö i en film någonsin. Självklart synbart svinusel sådan. Det känns som om man kunde ha åkt till en vintrig inspelningsplats för alla pengar man spenderade på låtsassnö. Fast det är klart, skumgummi och frigolit kanske inte är så dyrt. Effekterna är så vansinnigt usla att man inte ens använde någon dålig datoranimation när man skulle illustrera den kemiska reaktionen i Frosts kropp utan nöjde sig med en tecknad variant. Ja, det finns inte några som helst förmildrande detaljer i denna dyngfest. Inte ens en naken Shannon Elizabeth kan höja betyget på denna skitstinkare.

BETYG: 1/7 Uselt på det dåliga sättet. En Paradise Hotel-deltagare kanske skulle tycka skiten är rolig?

Ingen CGI. Istället: cartoon.

T o m ungjäveln är en usel skådis. Denna fjolliga pojkes insats är i paritet med vad han ser ut att ha på sleven.

Bylingen kom försent till bukkake-partyt.

Jaså, krigsförbrytaren Donald Rumsfeld spelar präst här?

Texturen på snögubben är förbluffande lik riktig snö!

God fucking jul.

Shannon Elizabeth blir bokstavligt talat bankad.

Ja!!! Dränk ungjäveln!

Trailer

Se när fröken Elizabeth blir bokstavligt bankad.

Hela filmen. På TYSKA! Ja, det blir nog bättre så.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar