What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 10 december 2015

JERSEY SHORE MASSACRE (2014) USA, 89 minuter. Regi: Paul Tarnopol.Dokusåpa med bra händelser

New Jersey-skogarna är fulla av gangsters.

Ett gäng New Jersey-brudar drar iväg för en helg med festande men huset de hyrt har blivit dubbelbokat så istället för huset nära stranden får de ta sitt festande till ett hus ute i skogen. Det finns dock något ondskefullt i denna skog och då kanske inte ens muskelhukarna brudarna raggat upp kan rädda dem.

Något kommer rullande.

Dags för lite hjärndöd underhållning igen på Udda Film och det blir lite metabetonat när den hjärndöda underhållningen är en parodi på hjärndöd dokusåpa. Lyckligtvis slipper vi alla spoof-tendenser och man spelar ganska strejt utan överdriven flåshurtighet.

Ron Jeremy - alltid lika "rolig".

Det är egentligen ingen större skillnad mellan denna spelade dumhet och vilket avsnitt som helst av Paradise Hotel. Den positiva skillnaden är att dumjävlarna slaktas på bestialiska vis. Vad vi har är alltså en blandning mellan en dokusåpa och en gammal slasher. Självfallet är slasher-elementen uppgraderade till vår tids torture porn.

Klass och elegans är något man eftersträvar.

Vi förväntade oss en riktigt pinsam stinkare men blev positivt överraskade. Missförstå oss rätt. Det här är crap men inte så illa som man kunde tro och de mest irriterande momenten är väl muzak-varianten av klubbmusik och "funny guy" Ron Jeremy.

BETYG: 3/7 Det går faktiskt att se den här dyngan.

Inget sunkigt Ron Jeremy-hus. Kan detta duga istället?

Dork-skvadronen är på plats.

Douche-brigaden har anlänt.

Bekväm tupé?

Inga problem att parkera som förståndshandikappad.

Jovisst. Chokladkorven dyker upp.

Eftersom vi inte sett Jersey Shore vet vi inte om det är ironi att alla använder Rush Couture-kläder eller om det är vrålsponsring på G.

Film i filmen.

Blir det läckrare än så här?

Blodbad... (Ron Jeremy-nivå på det skämtet.)

Varför händer inte sånt här i Paradise Hotel?

Skrikande man smetar marmelad på fönstret.

Christina Scaglione berättar om filmen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar