What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 28 december 2009

WOMEN UNCHAINED (1974) USA, 82 minuter. Regi: Ken Osborne.
Som Adolf sa i "Inglourious Basterds": "NEIN! NEIN! NEIN! NEIN! NEIN!"


Plit övermannas av glada tjejer i duschrummet.

Vilken jävla skitfilm. Den börjar lovande då vi slängs direkt in i ett duschrum i kvinnofängelset där en massa tjejer slåss. Vissa av brudarna har svårt att hålla sig för skratt, men varför göra omtagningar? En annan skojig detalj är att det ser ut att vara EXAKT samma duschrum som i "Caged Heat". Måste vara samma arkitet som ritat detta kvinnofängelse också...


Fly, FLY! Och sen kan ni fly lite till...

Efter den inledande scenen gör man dock bäst i att stänga av skiten. Tyvärr gjorde inte jag det så jag ska tvinga fram en kort sammanfattning här. Ett gäng brudar flyr från finkan. De flyr och de flyr och de flyr.... Det tar väl tio minuter eller något innan de tar en paus och börjar prata. Efter det följer en utdragen biljakt och vartefter tar de en latinoman som gisslan för att han ska smuggla dem över gränsen till Mexico. Jag slumrar till och är dum nog att, när jag vaknar, spola tillbaka så jag inte missar något. Tänk vad man offrar sig för denna sajts trovärdighet. Några fler poänglösa händelser sker och filmen avslutas med ett enormt "JAHA!?"


Den klassiska avloppsflykten.

En sådan fruktansvärt meningslös film. Fullkomligt ointressant och karaktärerna väcker vare sig intresse eller sympati. T o m sleaze-faktorn är obefintlig. Det är BARA dåligt - TRÅKIGT dåligt! En god sammanfattning för "filmen" är: En transportsträcka till ingenting.

BETYG: 1/7 Då var man 82 minuter närmare döden då...


Sköna trosor tjejerna får på kåken. Nåja, åtminstone HAR dom trosor...


"Titta! Där hänger en död tant..."


Ordentliga trafikkonstaplar detta, som har hjälm när de åker bil. Safety first!


Pimp my fängelseflykt!


Öhh...vi lägger in en bild på en halvtjock snut som skjuter lite fräckt...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar