What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 26 mars 2010

LATEX LADY EVE ELLIS VS SAPPHIRE (1998) USA, 31 minuter. Regi: Jon Woods.Utvecklingsstörd fetischfilm light!

Rätt så snygga "tan lines" på denna hjältinna.

Sällan har jag sett något så dåligt som denna dynga. Jag skrattade uppgivet när jag fick se vuxna människor iklädda "superhjälte"-kostymer, uppenbarligen inköpta på närmaste sexshop, försöka sig på något slags agerande. Man kan lätt säga att de inte lyckades så bra. Det enda som var sämre än "skådespeleriet" var klippningen av denna historia (?) Här MÅSTE man ha klippt direkt i kameran. Hur ska man annars förklara för tidigt avhuggna scener och allmänt anti-tempo? Till på köpet bestod "handlingen" i att man fick se de lättklädda superhjältinnorna bundna i olika ställningar. Man hade hängt upp allt på någon vek story om en superbandit som hade tidsförändring som specialitet och några superhjältinnor som försökte stoppa honom. Resultatet blev att vi fick uppleva samma scen om och om igen genom hela filmen.

Och så börjar bindandet, zzzzz....

Men seriöst, tänder verkligen bondage-fetischister på sådant här? Är det kanske BARA ett skämt? Nja, jag tror inte det. Förmodligen ska det vara lite skoj men även kittlande. Det är ju ingen porr då allt vi får se är någon tutte ibland. För min del väcktes några smågarv i början och sedan en lätt irritation över min pliktskyldighet att förmedla information om sådant här skräp.

BETYG: 1/7 Att göra "sexig" superhjältefilm i sitt eget garage utan talang är ingen bra idé...

De elaka superskurkarna är i alla fall omtänksamma nog att ge superhjätinnan en kudde för bekvämlighetens skull.

Superskurken Time Warp kunde väl ha manipulerat tiden så filmfan hade blivit kortare?

Time Warp jobbar med den senaste datatekniken. State of the art, baby!

Superbov som påminner lite om de gamla stenmänniskorna som Blixt Gordon brukade stöta på i 50-talets tv-serie.

Stenfarbrorn i trenchcoat lurar på intet ont anande Lone Ranger-slampa.

Superröv och bunden superhjältinna i skön furusäng.

En annan variant av bondage...Zzzzzzz...

Bundna i plastrulle. Upphetsande?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar