What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 3 juni 2010

SHE MOB (1968) USA, 81 minuter. Regi: Harry Wuest.Grymma brudar sparkar mansarsel!

 
Synd att inte RUT-avdrag fanns på den här tiden. Då skulle den rika affärskvinnan ha råd att skänka mer än en fin bil till sin lilla boy toy.

En rik affärskvinna (Marni Castle) håller sig med en boy toy gigolo vid namn Tony (Adam Clyde). När hon sticker till jobbet får Tony ett samtal från Big Shim, även hon spelad av Marni Castle, en brottslig flata med ett gäng sexsvultna kvinnliga hejdukar som just tjänat av fem år på kåken. Big Shim vill att Tony ska stilla deras sextörst och han beger sig ut till deras tillhåll på landet. När Big Shim får veta att Tony är en rik affärskvinnas mansfnask föds genast en idé om en kidnappning med 100 000 dollar i lösen. I början är Tony med på noterna men den butchiga manshataren Big Shim är inte lätt att tas med och när hennes privata leksak Baby (Eve Laurie) ger sig in i en sexakt Tony har med en av brudarna fattar Big Shim humör och fimpar helt sonika en cigarett i naveln på Tony. Spelet har blivit allvar. Samtidigt hyr affärskvinnan privatdetektiven Sweety East (Monique Duval) för att sköta uppgörelsen med tjejgangstrarna. En tuff uppgörelse väntar.

Jaså? Jean-Paul Gaultier har sett den här filmen!? Jävla copycat!

Oj! Redan 1968 fanns det riktiga klåpare inom filmbranschen (som om det skulle ha varit en nyhet...) Här, mina vänner, har ni en fullfjädrad kalkon. Det mesta är dåligt i denna film: tempo, musikval, skådespeleri etc. Trots att filmen är så pass gammal slapp man inte heller undan ett par fejkbröst. Eve Laurie visar upp ett par riktigt fula förhistoriska "silikon"-bröst, eller vad man nu hade i dem på den tiden.

Här följer nu en studie i kvinnlig (om än butchig) upphetsning: Del 1 - hjärtfrekvens och kroppsvärme ökar.

Halva filmen är som en dålig porrfilm utan sex och andra halvan som en riktigt dålig kopia på någon gammal Russ Meyer-film. Visst förekommer det många "sex"-scener men dessa är bara utdragna gnuggbilder och då menar jag inte Kalkitos-varianten. Det blir dock rätt roligt när Big Shim sitter och fluktar på när Baby smeker sig själv. En sådan erotisk glöd! Ha ha, skådespeleri på hög nivå. Jag var även rätt road av hur Big Shim och tjejerna straffade Tony för ett snedsteg. Mansförnedring som heter duga. Vi bjuds även på ett superlamt slagsmål men mestadels är det bara dåligt och segt.

BETYG: 2/7 Riktigt usel kalkon med vissa komiska ljusglimtar så fast forward kan vara bra att hålla tummen på.

Del 2 - Freude durch Erotismus.

Del 3 - Den totala extasen!

Tuffa banditbrudar.

De är unga, vilda och lyssnar på transistorradio! Tjejen i bakgrunden repar inför sin audition hos Rockettes*.

Första karlen på fem år. Glädjen vet inga gränser.

Här leker dom den klassiska hitta-femöringen-leken.

Privatdetektiv med klassiskt raggararsel.

Ve o fasa! Straffet för olydnad är brutalt: Raffsettvång!

*Legendariskt bensprattelgäng från New York.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar