What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 12 november 2010

A GOOD TIME WITH A BAD GIRL (1967) USA, 59 minuter. Regi: Barry Mahon.Snarare "a boring time"...

En del får gratisfrukost som jobbförmån andra får schyrre hotellrum med privatpool.

En medelålders man (Vincent Van Lynn) på affärsresa hamnar i Las Vegas och hyses där in på ett skönt hotellrum med privat pool. Han saknar sin fru som är kvar hemma, ringer upp henne och vill att hon ska ta sig dit för en rolig afton. Frugan är dock mer intresserad av att närvara på den lokala trädgårdsklubbens veckomöte. Besviken och frustrerad ger sig mannen ut på stan och stöter av en händelse ihop med en ung tonårstjej som vilset undrar om hon får haka på honom. Mannen attraheras av den vällustiga unga damen och det dröjer inte länge förrän de hamnar i sänghalmen. Mannens medelålders präktighet och tjejens liderliga naivitet hamnar dock snart på kollisionskurs.

Mannen känner för lite upptåg under kvällen och ringer glatt frugan...

 Nej mina vänner, det här är definitivt ingen "Lolita" utan bara gubbsjuka som försöker rättfärdigas med präktig voiceover. Stackars farbror, hur skulle han kunna hejda sitt gubbhoreri när frugan försummade honom så? Att "ödet" sen slängde en kåt liten flicksnärta i nyllet på honom gjorde ju inte saken lättare. Hur skulle han någonsin kunna värja sig mot de okontrollerbara känslor som bubblade upp??? Stackare... Hans präktighet hindrar honom dock att medverka i orgien den lilla bruttan släpar med honom till och han lämnar den, ja t o m innan bögerierna börjat!!!

...men ack vad besviken han blir när han konkurreras ut av den lokala trädgårdsklubben.

Det låter kanske som en skojig film, men den är mest långtråkig med sina alldeles för långa och felklippta scener. Man slänger in lite T&A titt som tätt, men det är ganska oskyldigt med dagens mått mätt, även om filmen inleds med en skakande damröv. När det inte är voiceover är dialogen knappt hörbar för omgivande ljud och skådespeleriet är naturligtvis uselt. Det blir dessutom ganska creepy när mannen i voiceovern talar om tjejen som ett vilset barn för att sedan ändå sätta på henne. Hon ska visserligen precis fylla 18 i filmen men de pedofila övertonerna finns ändå där, särskilt med tanke på att mannen har barn som är äldre än tjejen och dessutom muntligt reflekterar över detta i sänghalmen. Att mannen sedan ska agera filmens moraliska hjälte är ju bara skrattretande.

BETYG: 2/7 Mestadels långtråkigt med några vaga småleenden åt filmens korrumperade moral.

Att snubbla över en kåt tonåring - det är ÖDET!!! Varför spelar hon förresten enarmad bandit om hon är en "minor"? Ajabaja!

Lite post-samlag-lektyr. Can you say åldersklyfta?

En ocharmig ung cowboy ignorerar farbrorn han har en konversation med.

Vilt partaj med valfri klädsel. Vissa brudar dansar bättre än andra.

Den unga tjejen har hamnat i klorna på cowboyen och hans bisexuella flickvän. Notera söt massageapparat!

Nä, det är inte ett klipp ur "Persona" bara ett par svettiga flator i bastun.

En närbild på den fina massageapparaten.

Gayfarbror dissar nakenbrud.

Ack vilken ångest! Kan det bero på den fina ljussättningen?

Det är väl ändå inte samvetskval heller? Det är ju ÖDETS fel att det blev som det blev...

Den här gången blir det en länk till ett klipp. I detta klipp kan man höra hur skojigt massageapparaten låter och för att det ska bli mer arty är det textat på franska också. Varning för tuttar!!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar