What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 24 juni 2011

SISTERS IN LEATHER (1969) USA, 58 minuter. Regi: Zoltan G. Spencer.Lebb-bikers - ve och fasa!

Svin! Vad ska frugan säga?

En man (Pat Barrington) blir sugen på ett litet äventyr med den kurviga unga Dolly (Karen Thomas), men mitt i nakenhånglet dyker plötsligt två biker-brudar med kniv upp och upplyser mannen om att han just blivit fotograferad och att Dolly är minderårig. "En sen då?" frågar sig en ovän av ordningen. Jo, mannen är gift och inte sugen på att frugan ska få veta något alltså betalar han de utpressningspengar lebbtjejerna kräver. Vad värre är, när biker-brudarna väl fått sina pengar lockar de med frugan på en utflykt för att utnyttja hennes kropp. Fasansfullt! Vad ska mannen göra!?

Blåst av ett gäng biker-flator.

Det här är en typisk pre-porrfilm där man hittar på någon lam handling för att kunna visa upp nakna brudar i utdragna scener. Eftersom porrfilmer inte än var kosher på den här tiden bjöds det istället på en massa nakenhångel där man undvek att visa kön och blygdbehåring, även om det sticker fram några strån i den här. Dessa filmer brukar snabbt bli jäkligt tråkiga med sina utdragna låtsassexscener men den här var faktiskt rätt underhållande. Till att börja med är den ju fruktansvärt icke-PK i dagsläget med sin homofoba grundpremiss vilket snabbt blir skitkul och en utdragen scen är riktigt skojig där man klipper mellan den butchiga biker-ledarens eviga inoljande av frugan med solkräm till de andra två brudarna som åker runt runt - nakna - i ett grustag med sina motorcyklar. Tydligen är det hur kul som helst att cirkla i ett grustag utan kläder eftersom det pågår i ca 5½ minuter! Härligt! Det skadar ju inte att fröken Thomas är mycket välformad dam och bjussar en hel del på sin skönhet. Slutet är också rätt kul -SPOILER ALERT- när mannen tagit hjälp av ett gäng manliga bikers för att hämta hem frugan och dessa herrar tar flatigheten ur lebbtjejerna. Ha ha ha, take that RFSL!*

BETYG: 4/7 Idag är jag på mitt generösa humör eftersom det här naturligtvis är en illa skådespelad skitfilm, men den bjuder både på skratt och kvinnlig fägring så jag smälter som The Incredible Melting Man.

Frugan har den där jobbiga blicken.

Nämen, igen!?

Jaså, Spencer har kollat på Russ Meyer-filmer?

I rest my case.

En nackdel med tidseran var de bylsiga trosorna som här påminner lite om blöjor. "Nackdel???" frågar sig alla tyskar.

Ojdå, picknick med ett gäng flator. Hur ska detta sluta?

Naturligtvis med en fotosession...

...lite skitskojig nakenhojåkning...

...lite solbadande... (är det f ö Jägermeister hon oljar in sig med?)

...och het lesbisk sex!

Åh nej! Dyke rape!!!

Varför så förfärade?

Aha! Machomän till the rescue.

"No man has ever touched me. And no man EVER WILL!" Episk replik!

Hoppsan hejsan! Här har någpn smitit förbi YouTube-gestapon och lagt upp den fina nakenhojåkarscenen. Kudos!

Jag var själv tvungen att dela med mig av ett i dagens läge inte helt moraliskt klipp.

*Nä-äe? Blev ni arga nu? It's all in good fun Gays and gals.

Vår utsände reporter Conny posterade sig utanför RFSL (strategiskt placerad bredvid den ultragermanska butiken Lidl) för att kolla så ingen tagit illa vid sig av det lilla skämtet.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar