What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 17 juni 2011

SNUFF (2005) USA, 13 minuter. Regi: Joe Patnaud.Amatör-crap.

En hårdrockare med pumpamask. Spännande?

Två brudar (Heather Lee & Leah Nigro) går på en audition hos en suspekt regissör (William Decoff) och det dröjer inte länge förrän fruktan de ska spela förvandlas till äkta vara.Pass på! Här har vi filmens highlights: 1.

Det här är en fullkomligt meningslös amatörrulle då poängen med sådana här filmer är att vältra sig i ultravåld och förnedring. Tyvärr har man varken råd eller hantverksmässighet nog att skapa något blodigt våld så där ryker direkt premissen med filmen. Inte heller kan man rädda soppan med någon skojig liten twist i handlingen utan serverar bara en banal historia som tråkar ut tittaren. Den enda positiva aspekten med filmen är att de två damerna faktiskt är rätt så attraktiva och förgyller rullen i fem sekunder när de visar upp sig i underkläder. That's it!

BETYG: 1/7 Fullkomligt poänglös amatörrulle som blåser gore-hunden på blod och inte kompenserar med...ett skit!

Och 2.

Samt 3.

Helt jävla tok-crazy regissör.

Hela jävla filmen. Se och gäspa. Eller inte...


4 kommentarer:

 1. Ok,denna var nog ett jättebottennapp men annars brukar man hitta riktigt intressanta filmer här!
  Keep up the good work!(Hemsk cliche' :))

  S.Kubrick

  SvaraRadera
 2. Again you can't produce anything worth a public release yourself so you just choose to badmouth those who CAN do it. Pathetic!

  SvaraRadera
 3. So this was worth a public release? OK then...

  SvaraRadera