What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 5 augusti 2012

I WAS A TEENAGE STRANGLER (1997) USA, 78 minuter. Regi: William Hellfire.Introducing Misty Mundae!

Snygg telefon.

De två bröderna Strange har ett märkligt sadomasochistiskt förhållande. En afton bjuder den dominerande brodern Winston (Josh Miller) traktens perverterade slackers till fest. Den andre brodern syns inte till men plötsligt dyker en maskerad typ upp och börjar strypa festdeltagarna en efter en.

Mmmmm...chokladbollar...

Ni som sniffar runt i det lägsta lågbudgetträsket vet ungefär vad som väntar när William Hellfire regisserar. Nu är det ju inte kristallklart då han endast dyker upp i rollistan och "The people of severed Lips" krediteras som regissör men kvalitén är typisk Hellfire. Ja just det, fullkomligt usel hemmavideo med totalt urvattnade färger, dåliga klipp och folk som tittar in i kameran.

Relevant våldtäkt.

Den stora anledningen att se filmen är naturligtvis för att detta är Misty Mundaes debut i långfilmssammanhang. Synd då att den är ett skolexempel på skamfylld film man vill begrava djupt när man blivit känd. Denna amatörrulle degenererar snabbt ner i pornografiska element med -SPOILER ALERT- tvångsonani, blodigt blowjob, klädhängarabort och fekalielekar. Det sista är dock föga trovärdigt då avföringen mest ser ut som chokladbollssmet innan man rullat bollarna och då med mycket havre i. Till råga på allt har vi en superproffsig sekvens där en brud skiter en hypnotiserad snubbe i nyllet. Vi ser honom ligga på golvet mellan hennes ben och plötsligt ramlar en bit "bajs" ner i ansiktet på honom ackompanjerat av...ett fniss bakom kameran. Men förfäras icke, alla ni som vill bevara Mundaes oskuldsfullhet i era sinnen, den blott 18-åriga debutanten tar inte ens av sig kläderna i denna rulle utan spelar endast en högst påklädd festdeltagare. Detta gör hon förvånansvärt bra då hennes korta skådespelande faktsikt lyfter sig högt över filmens övriga kvalité.

Alternativ ABBA-video?

Jodå, detta är total dynga och ganska sjukt därtill, men som sagt, det är Misty Mundaes debut och MÅSTE därför ses! Dessutom bjuder dyngan på ett par småskratt.

BETYG: 2/7 Misty Mundae. Nuff said!

Öhh...nej, vi har inte vänt på bilden.

"I hate shit!" får väl utnämnas till filmens replik #1.

Maskerad voyeur.

Lite avancerat för en Hellfire-film: Lite psychotronic Russ Meyer-vy.

Yep, där har vi henne. Längst till vänster i sin lilla äppelknyckarfrilla.

När man dansat vilt kan det vara skönt att koppla av med lite massage.

Homo-cide.

Här spys det vilt genom hela filmen.

 Död gaykille dinglar uppe...

...varför tittar du då nedåt och förfäras Misty? Gillar du inte hans pjuck?

Den här snubben har uppenbarligen, likt en av våra redaktionsmedlemmar, varit på strandmaraton i Phuket och ignorerat den tidiga svedan i hyn.

Sorry folks, inget klipp denna gång.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar