What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

tisdag 7 augusti 2012

MUMMY RAIDER (2002) USA, 47 minuter. Regi: Brian Paulin.Warehouse raider...

Darian Caine sätter på sig sitt intelligenta fejs.

Den outtalade lilla Misty Mundae-festivalen fortsätter här på Udda Film med denna rulle där nazidoktorn Humboldt (Ruby Larocca) vill väcka en egyptisk mumie till liv för att på så vis sparka igång Det Fjärde Riket. Hon har fångat in de som sitter på kunskapen om hur man går till väga men hon har inte räknat med att Misty Mundae: Mummy Raider kan komma till fångarnas undsättning!

Ruby Larocca som nazidoktor i en labbrock som är 23 storlekar för stor. Skön peruk f ö.

Holy Zombie Jesus vilken dynga det här var! Detta mina vänner är sämre än porr. Hela filmen är inspelad i någon lagerlokal med rekvisita man skrapat ihop i sista sekunden. Skådespeleriet är på nivån under porrfilm vilket inte hjälps upp av klippningen där man klippt in reaktionsbilder på skådisarna som är fullkomligt orytmiska. Redigeringsavdelningen har även hittat lite schysta stillbilder av Hitler och Egypten på Google som man slängt in. Kamerans exponering justeras i bild och slutligen har man, för att desperat addera minuter till filmens längd, klippt ihop ett potpurri av Misty Mundae-klipp från filmen som man lagt musik på.

Den här killen är med.

Hur kan man sälja sådan här dynga då? Jo naturligtvis för att fröken Mundae är det stora dragplåstret. Hon kutar omkring på lagret i (och ur) sin lilla Tomb Raider-outfit och skjuter vilt omkring sig. När hon inte gör det strippar hon förföriskt eller har lesbisk sex. Trots hennes strålande skönhet blir det som vanligt astråkigt med dessa utdragna softcore-scener och sällan har det väl kännts mer som om "handlingen" var i vägen och behövde klaras av snabbt för att komma till dessa sexscener. Zzzz...

BETYG: 1/7 Tyvärr kan inte ens Misty Mundae rädda denna soppa kokt på urin.

"Shit, vad är det här för film egentligen?"

Mumie i klädsam säcksvepning.

Men Misty då...

Mynningsflamman sitter som en smäck!

Och så blir det lite snusk...

Här kommer några fina Misty-klipp:

Misty strippar

Misty sparkar röv - topless

Misty räddar dagen - öhh...topless

Klippen är utan ljud, men vem fan bryr sig?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar