What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 26 januari 2013

LEGION OF IRON (1990) USA, 90 minuter. Regi: Yakov Bentsvi.

 
 
Korkad soft-sleaze
 
Billys flickvän Alison vill inte släppa till då hon är en fin flicka.
 
Football-stjärnan Billy (Kevin T. Walsh) och hans flickvän Alison (Camille Carrigan) kidnappas av beväpnade män och förs ut i öknen till ett underjordiskt komplex styrt av Drottning Diana (Erika Nann). Här ägnar man sig åt att förströ rika män med gladiatorspel på liv och död. Billy ska nu tränas att slåss i dessa spel under hotet att hans flickvän dödas om han inte är medgörlig. Samtidigt används Alison som sexslav åt vakterna och de andra gladiatorerna.

Är det Manowars nya trummis månne?
 
Om ni inte anade det av beskrivningen så är detta en riktig kalkonfilm med allt vad det innebär. Pinsam story och patetiskt agerande är självklarheter. Koreografin på kamperna och våldet är under all kritik. Vad som dock är en besvikelse är den totala bristen på nakenhet. Visst, brudarna glider omkring i sexiga utstyrslar modell sent 80-tal men inte ett par tuttar så långt ögat kan nå. Lyckligtvis får vi en del manlig grannlåt istället med muskelmän i suspensoarer och här är väl huvudgladiatorn Rex, spelad av Stefanos Miltsakakis, skönast då han bemödat sig med att gnida in sin he-man-kropp med babyolja! Ett annat stort plus är att Billy, i Kevin T. Walshs gestalt, måste vara den fjolligaste hjälten i B-filmshistorien. Pricken över i:et är när han får på sig sin silverglittriga gladiatordräkt!

BETYG: 4/7 Ja, det är totalt uselt och brist på T&A men rätt skojigt bitvis.

Låt spelen börja!

Den sadistiska drottningen Diana på sin fina tron med den fina datorskärmen.

State of the art livebetting erbjuds givetvis.

Sexige gladiatorn Rex, med sina tangakalsonger och skitiga tubsockor, ser till att Alison släpper till.

Stencool transition!

Ytterligare en asfrän transition, särskilt när den går från inoljad Rex till fjollig Billy.

Se där! Diana har nu gjort ett fullfjädrat luder av den forna oskulden Alison. Kudos!
 
Billy ser förfärad och chockad ut i sin...öhh...maskulina klädsel.

Billy äntligen redo att möta muskel-Rex. Nu i bedazzlade silver-hotpants samt gladiatoraxelparti från Liberaces garderob.

Är inte detta en scen från en "Fråga Olle"-dokumentär?

Boner alert! Svart muskelhingst - inoljad med vit suspensoar.

Är sexbomben månne lite skitnödig?

Headshot!

Vi lämnar er med en ytterst maskulin och heroisk bild.
 
Hela filmen finns på YouTube, uppstyckad i sex delar. Här är första delen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar