What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 8 maj 2015

DEAD BOYZ DON'T SCREAM (2006) USA, 78 minuter. Regi: Marc Saltarelli.But film critics will...

De "straighta" modellerna.

Ett gäng heta manliga modeller tar med sig en brud hem som de sätter på. Sexfesten går dock överstyr och för att undvika en skandal skickar deras agent iväg dem till vildmarken för ett fotojobb av det tveksammare slaget. Någon verkar dock inte vilja glömma pojkarnas beteende och snart börjar det hända otäcka saker.

Paketet måste ligga rätt på en kalsongplåtning.

Oj oj oj, vilken flagrant gaysploitation vi fick äran att avnjuta här då. Inte ens i någon porrfilm har vi någonsin beskådat så många mansrövar och dinglande könsdelar som i denna gay-våffla.

Humorn tar vid: Naken bög på kängurustylta.

Detta är förstås filmens främsta syfte - att paradera manlig hud så ofta det bara går. Man har dessutom gömt sig bakom självironins skynke och ska göra det till en rolig grej med all överdriven nakenhet, men oss luttrade exploitation-veteraner på Udda Film lurar man inte så lätt. Det enda som är skrattretande är hur fenomenalt amatörmässig denna skinnfest är. Skådespeleriet är på nivå med en Idol-uttagning och minst övertygande av allt är att man ska tro att huvudpersonerna är straighta. Ljudläggningen är exceptionellt dålig och skvallrar direkt om vilken C-produktion det är. Sedan följer förstås resten som: Specialeffekter, regi, manus...ja ni hajar.

De älskar med en kvinna...bwwaaahh haa ha ha ha.

Trots att detta är en parodisk film kan man aldrig skratta med den utan bara åt den. Det roliga är naturligtvis hur otroligt stereotyp-gay filmen är, med allt från stenhårda skinkor till eurotechno-soundtracket. Vi är övertygade om att den är gjord av bögar för bögar och då blir det ju en skön twist av att man exploaterar sig själva och förstärker nidbilderna. Hur PK blir det?

BETYG: 3/7 Hur usel som helst men vinner på det självbefläckande faktum att man exploaterar sig själva.

Vem har inte kissat ut från balkongen på en fest? Läckert!

Visst blir det även lite sånt här.

Killkompisar.

Deiter och Peter. Ja, mupparna stavade det "tyska" namnet så.

Hatten av för dessa fräscha killar! Ja, bokstavligen alltså...

The Pudls ("tyskarnas" efternamn. En svensk fjoll-metal-orkester lär bli glad...) leker med korven.

Ett mikrokosmos av hela filmen: Gaybashing utfört av gay.

Dödsorsak: Yxa i låret.

The Pudls myser i poolen.

Mittendelen på grepen hade lite svårt att vara still.

Ännu ett toppjobb av FX-avdelningen. Ser ut som snubben fått en toksats i nyllet som man sedan smetat hjortronsylt i. Vid närmare eftertanke - det är förmodligen exakt vad som hänt.

Börjar bli lite mycket av den här varan på Udda Film nu.

Söt kille med något vitslemmigt droppande ur munnen...

Ha ha ha. T o m trailern ser ut att vara klippt med en häcksax.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar