What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 2 maj 2015

THE GODSON (1971) USA, 91 minuter. Regi: William Rotsler.Mafiosorulle softcore style

Som bordellmamma bör man ha en respektingivande peruk.

Marco (Jason Yukon) är maffiabossens ambitiösa gudson som tycker det är hög tid att klättra på karriärstegen. Med en listig blandning av lismande och utmanövreringar avancerar han snabbt. Kanske till och med för snabbt för hans eget bästa?

Det första vi ser av Uschi i filmen. Perfekt skådespeleri!

"Hurra! tänker alla gangsterfilmälskare redo att slänga sig över denna sleaziga våffla. Är man ute efter en B-rulle i maffians tecken lär man dock bli besviken då detta inte är annat än en softcore-film med en ultratunn gangstertråd att knyta ihop fejksexscenerna med.

Avkoppling inleds i ett rum med schysta affischer.

Naturligtvis blir det snabbt tradigt när fejksexet totaldominerar som i denna film. Inte ens periferidrottningen Uschi Digarts medverkan, Yukons perfekta frilla eller dåliga mord kan ändra på det faktumet. Synd, då det är en snygg liten B-våffla med vackra färger, sexiga brudar och anskrämliga peruker.

BETYG: 3/7 Supergeneröst från vår sida. Uschi Digart ger direkt en gratispoäng och nämnda positiva aspekter räcker för att skrapa ihop resten.

Jasons frilla visar inga tecken på knullrufs efter en svängom i sängen med de tidstypiska sängkläderna.

Snubbe försöker konkurrera med Ian Paice om de biffigaste polisongerna.

Uschi ser ut att ha det gött.

En stilstudie av herr Yukons sköna frisyr (och polisonger).

Maria Arnold får här illustrera den kvinnliga besvikelsen som kan uppstå när man gräver i en mans kalsonger för första gången.

Mary Careys okända moster? Jane Allyson spelar en kvinna vars drömyrke är - hora.

Ju mer av Uschi desto bättre.

Torskfarbror introducerar Justin Bieber-peruk...en smula för tidigt.

Den fina inledningen på filmen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar