What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 4 januari 2012

THE SILVER MUMMY (2004) USA, 50 minuter. Regi: William Hellfire.


 (Hmm, det där omslaget känner vi igen och ja - denna gång ÄR Misty med i filmen.)

Gaffamardrömmen fortsätter

Cynthia ser lagom nöjd ut i bakgrunden när Judy tränger sig på. Hoppas Hellfire är nöjd med de fina skuggorna på väggen...

Judy (Tina Krause) är så plågad av sina mardrömmar om det gaffande äcklet att hon inte törs sova ensam i sin lägenhet längre utan beger sig till sin ex-pojkvän Bob (William Hellfire) för att få sova där. Hon möts dock upp av Bobs nya flickvän Cynthia (Misty Mundae) som är allt annat än glad åt Judys uppdykande då relationen med Bob är anledningen till att vänskapen tjejerna emellan har upphört. Cynthia är väldigt skeptisk till Judys mardrömmar och bestämmer sig för att besanna dem. Eller gör hon verkligen det..?

Judy re-la-la-laxar. Men vad fan håller Cynthia på med?

I denna fortsättning på den "fantastiska" "Duct Tape Killer" (http://uddafilm.blogspot.com/2011/11/duct-tape-killer-1998-usa-76-minuter.html) petar man faktiskt in lite handling och dialog men hys inga förhoppningar om att det är speciellt mer avancerat för det. Man har väl klivit upp en pinne på kalkonstegen och eliminerat de mest fasansfulla missljuden och amatörmissarna men detta är fortfarande en ordentlig hemmaproduktion med billiga lampor och taskigt brusljud. Hellfire har haft den goda smaken att dra ned filmlängden till endast 50 minuter då det trots detta blir jäkligt segt att titta på när en naken dam blir gaffad. Ett enormt plus är även att den undersköna Misty Mundae medverkar om än fullt påklädd hela tiden (nåja, negligéklädd...) Inget kan dock rädda denna rulle från att vara ett gigantiskt sömnpiller.

BETYG: 2/7 Ja, denna gång är det Misty Mundaes blotta närvaro som räddar upp betyget. Hon skulle kunna få en informationsfilm från Eon att skina med sin blotta skönhet.

WTF?

Hoppsan!

Oh yes, sann gaffaglädje!

Cynthia ser lite mer nöjd ut nu.

Cynthia lackar ur totalt.

 Gaffa accentuerar verkligen skönhet...för att gaffa ÄR skönhet.

Se där! Avis Tutankamon?

Smakprov...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar