What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

tisdag 11 december 2012

X312 (1971) Västtyskland/Spanien, 81 minuter. Regi: Jesús Franco.

 
 
Vem i hela världen kan man lita på?

What!? Nån slags bondage-Drutten på planet?
 
Franco-festivalen fortsätter med rafflande djungel-action!

 Reportern Tom Nilson (Thomas Hunter) har varit med om ett exeptionellt äventyr i den brasilianska djungeln och nu fruktar han för sitt liv då han sitter på ett mycket begärligt gods. Han spelar in ett band där han berättar sin historia. Berättelsen tar oss med på ett flygplan som kraschar i djungeln och av en händelse råkar en korrupt bankir finnas bland passagerarna och denne har juveler värda miljoner på sig. Juvelerna gör att man inte bara behöver kämpa mot naturen för sin överlevnad utan även mot girigheten.

Franco gör en cameo.
 
Francofestivalen fortsätter med ett skönt äventyr i de sydamerikanska djunglerna. Denna rulle är en ganska konventionell actionthriller utan överdrivet våld och gore utan bara traditionellt pang-pang. Lyckligtvis slängs lite skön nakenhet in och då tänker vi främst på Esperanza Roys otroligt välsvarvade kurvor. Filmen flyter på rätt bra utan en massa märkligheter. Det man kanske skulle kunna invända mot är banditerna, ledda av den sydamerikanifierade francobekantingen Howard Vernon som brutal ledare, och deras tafatta agerande. Även slutet känns lite sömnigt, som om man inte orkat skruva till det, men det gör inte så mycket då det är en rätt underhållande resa vi bjuds på.

BETYG: 4/7 Behagligt action-äventyr som kryddas av fröken Roys underbara figur.

Bekantingen Paul Müller i fin skjorta.

Ja Pedro (a.k.a. Howard Vernon), what is up när du ligger där med nakna Beni Cardoso som tyckte om att lufta kussimurran i Franco-rökaren "Barbed Wire Dolls".

"Ge hit flaska, kärring!"

Fjollig man med fjollig hund och skön frilla.

Bondage-Drutten tar en svängom.

Esperanza Roy svalkar sin heta kropp.

Damn straight we have!

Francos svenska följeslagerska Ewa Strömberg tänder på svettiga gamla män med läppvårtor.

Lyckliga Beni får en svängom i sänghalmen med Esperanza.

Även Howard Vernon har en särdeles trevlig dag på jobbet.

Exploision 1: Guran står pall.

Explosion 2: Guran rör sig inte en millimeter. Bra skit!

Esperanza ledigt klädd i sin pianospelarstass.

Paul Müller faller vördnadsfullt på knä inför hennes ypperliga klädsmak.
 
Se Esperanza Roy strutta runt iklädd endast sin yppighet i denna trailer som YouTube glömde! Hmm, det verkar som om mongona på YouTube numera kör åldersgräns istället för att plocka bort nakenklipp. Har de verkligen växt upp???Inga kommentarer:

Skicka en kommentar