What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 29 december 2023

FLESH EATING GHOULS FROM OUTER SPACE (2004) USA, 18 minuter. Regi: Erik Weiland.



Mycket pyssel, lite talang

Är det en W.A.V.E.-film igen? Ha! YOU WISH!!!

En ödesdiger natt landar rymdvarelser på jorden och de är inte här av nyfikenhet utan bara för att festa på människokött.

Ser ju lovande ut detta...

Vi visste inte riktigt vad vi gav oss in på när vi drog igång den här filmen. Den hade ju potential med sina lökiga marsmänniskor men kunde lika gärna vara en snooze-fest. Utomjordingarna poppade snabbt upp i rutan och så långt var allt okej. Dessvärre började de snabbt att....sjunga. Vi hade m a o klampat rakt in i en jävla dockteatermusikal!

...men vad i helvete? Falsksång?!

Tänk er groteska dockor (och då snackar vi inte om utomjordingarna) ackompanjerade av tondöv sång. Som ett satans Staffan Westerberg-program fast helt utan talang. Rullen är som ni säkert också förstått "rolig" men inte i en enda bildruta uppvisar filmskaparna något som helst tecken på att besitta minsta uns av humor. Sorgligt, då man lagt ner så mycket tid på alla detaljer.

BETYG: 1/7 Musikal funkar inte ens när man ska göra humor av det och har man inte nämnda humor....

Tokgalen humor...😐

Mardrömsbränsle.

Vi får ändå ge dom att det är lite charmigt hur utomjordingarna gömmer sig bakom det smala trädet.

"Hilarious" bruk av arkivbilder.

Hur kunde det gå så fel med dockor som dessa? 😥

De skulle ha deletat hela filmen istället.

Hela filmen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar