What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 10 december 2023

SORORITY SLAUGHTER (1994) USA, 87 minuter. Regi: Gary Whitson & Sal Longo.



Offer för Radooooooo!!!

Deana kollar på lite W.A.V:E.-film efter joggingturen men utanför bjuder Sal på en klassisk fönstertittning!

Hugo (Sal Longo) längtar efter evigt liv. Lösningen är att skänka blodsoffer till den allsmäktiga Radu. Som tur är har Hugo ett studentboende som granne så tillgången till offer bör vara säkrad.

Han nöjer sig dock inte med en flukt.

W.A.V.E.-festivalen här på Udda Film går vidare med en gammal klassiker. I den här våfflan medverkar också flera av bolagets stora stjärnor som: Tina Krause, Pamela Sutch och Laura Giglio. Den mest lysande stjärnan är dock Sal Longo som kan vara den stelaste seriemördaren i mannaminne.

Deanas karaktär måste vara sängvätare. Varför är annars hennes säng klädd i plast?

Man känner igen ganska många klipp från dokumentären vi nyss såg.* Allt från det utdragna överfallet på Deana Demko till scenen där Laura Giglio fick "njuta" av att ha stinkande koinälvor kladdade på sig. I vanlig ordning är det även meningslösa scener som dras ut i all oändlighet. Man glömmer t ex nästan bort att Hugo är på mördarstråk efter att ha fått ta del av svinlånga scener där Sutch och Giglio lattjar i poolen samt när den senare tvättar en bil, vilket mynnar ut i fnittrande vattenkrig med kamraterna.

Det var väl ändå en rackarns tur att sängen var klädd i plast.

Det är fortfarande sparsamt med nakenhet här så det enda som bjuds är Tina Krauses bakdel. Laura Giglio brukar aldrig näcka i filmer så det blir lite skoj när hon har en duschscen där hon duschar med en liten handduk som döljer brösten. Som erotisk kompensation får vi dock njuta av Sal Longos håriga farbrorsarmar som han blottar i sin ärmlösa skjorta.

BETYG: 2(+)/7 Det här är ytterligare en träskrulle från W.A.V.E. men vi gillar Longos über-stela insats och att han dyrkar Radu, vilket givetvis direkt för tankarna till Henrik Möllers glada tecknade värld**. Det blir dock väldigt mycket sneglande på klockan.

Hm, den där poolen ser bekant ut.

Vattenlekar i all evighet. Då förstår ni att det är "quirky electronic music" på soundtracket.

Fräscha shorts Leslie! (Ja det är den kobenta tjejen längst till vänster)

När du knackar på hos grannen och han verkligen vill att du ska kliva in.

Gary fick den lysande idén att ha ett P.O.V.-shot inifrån toalettstolen när Tina spyr. Den blev ju bra! 😀

#metoo

Sal behöver bara visa sig så får brudarna dåndimpen.

Tinas första duschscen! Det skulle bli många fler.

Laura ställer sig också i duschen men hon gör som de flesta och håller en liten handduk framför sig. 😐

Hennes drömmar är dock våtare.

De stinkande koinälvorna.

Ännu ett offer för RADU!

Radu approved of this message.

Gifta för evigt i Radus namn!

Näpp! Inget videoklipp denna gång.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar