What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 1 december 2023

MAIL ORDER MURDER: THE STORY OF W.A.V.E. PRODUCTIONS (2020) USA, 97 minuter. Regi: William Hellfire & Ross Snyder.



En tsunami av vinnande skit!

Gary jobbar här hårt som: Skådis, fotograf och regissör.

När  man envist månglar ut hundratals filmer utan att göra avkall på inkompetens eller tveksam moral förtjänar man verkligen att få sin vägvinnande historia berättad. Lärjungen William Hellfire tyckte i alla fall det och presenterar här en fascinerande inblick i W.A.V.E. Productions sunkiga värld.

Michael Raso kan inte riktigt ge en tydlig beskrivning av bolaget.

Som självspäkande entusiaster av ovan nämnda bolags hiskeliga produktioner gladdes vi på Udda Film enormt åt att deras historia äntligen skulle berättas. Det är liksom svårt att göra en tråkig dokumentär om detta ämne. Och nej, det kommer ingen twist här där vi talar om hur Hellfire och Snyder misslyckades kapitalt med uppgiften.

Rena rama high tech! En senare produktion som är filmad i bländande HDV!

Man kanske kunde ha lattjat till det lite och skjutit filmen på en halvkass gammal VHS-kamera eller något men istället överraskas vi nästan av att en del av intervjuerna nästan ser professionella ut, med schyst ljud och lämplig ljussättning. Hellfire brukar ju annars mest köra samma bottenkvalité som han lärt sig av W.A.V.E.. Tur då att vissa av intervjuerna har ljud från kameramikrofonerna och framför allt att man fått tillgång till mängder av klipp från de sunkiga rullar man talar om.

Word, Pete Jacelone!

Det är speciellt roligt att höra tjejernas upplevelser när de jobbade med dessa filmer. Den stora stjärnan Tina Krause verkar ha den mest masochistiska inställningen då det knappast undgår någon av dem vilken bottenkvalité till produktioner de var inblandade i. Nyckeln verkade dock vara hur kul de hade hela tiden, även om man ibland var tvungen att spendera flera timmar i en grop fylld med kall gyttja mitt i skogen. 😃

BETYG: 5/7 En dokumentär som verkligen bör sporra folk att aldrig ge upp sin passion, hur jävla talanglös man än är!

Laura Giglio-soppa.

Onkel Kånkel hade lite problem med tandhygienen mot slutet.

Visionär!

Helt klart måste Neil Breen ha inspirerats av detta.

100$-makeup!

Sal Longo lämnade juristkarriären för detta. 😅

För vad annars skulle spelas på soundtracket?

Apropå soundtrack. Här framför Debbie D sin megahit "I want you in my life" (Jo, uttråkade bakgrundsdansare hörde denna tidsera till).

Var inte så neg nu Tina. Vilket black metal-band som helst skulle gladeligen se ut såhär.

Deana Demko försöker uttrycka sig diplomatiskt.

Word, Billy Hellfire!

Undra varför...

T o m onkel Jess måste buga i sin grav.

Winning!

Hiskeligt med dessa misandristiska filmer!

Debbie D hänger på riktigt.

Ja då så.

Duh!

Vad får man för verklighetstrogen effekt då?

Natürlich!

😆

Högklackat, minikjol och nätstrumpor? En W.A.V.E.-snut förstås!

Trailer

Tina Krause försöker uppmuntra folk att bidra till filmens Indiegogo-kampanj. 9 000$ av filmens 10 000$-budget fick de ihop!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar