What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

tisdag 19 december 2023

THE ARCHER (1997) USA, 42 minuter. Regi: Gary Whitson.



OS-träning i skogen

Va? Är Laura Giglio med i filmen?

Två unga tjejer (Tina Krause & Deana Demko) beger sig till skogen för att sola och dricka öl, men i buskarna lurar en sadistisk mördare (Michael Priem). Och vad värre är - han är inte ensam!

Nähe, hon var bara backdrop till FBI-varningen.

Här har vi ytterligare en våffla som går under In Dire Straits-etiketten men som ni ser på vilka som är inblandade är en vintage W.A.V.E.-rulle. Det bjuds förstås inte på några överraskningar här utan Whitson kör på med sina långa scener som aldrig sett röken av en redigeringssax. Ja, redan från första sekund får vi ta del av hur krångligt det kan vara att stänga en bagagelucka om kylväskan är lite för stor... Detta följs direkt av en bilåkarscen som även om den är alldeles för utdragen inte riktigt kan rivalisera ditoscenerna i Birdemic: Shock and Terror (2010) och Rock'n'roll Nightmare (1987). 🙂

Har man en pilfetisch gillar man att pilla på sina pilar.

Vi älskar att tjejerna är så rädda för ormar att de beslutar sig för att dra på sig lårhöga porrstövlar för att skydda sig. 😄 Filmen gör även gällande att de flesta kvinnor som besöker skogen gör det iklädda antingen hotpants eller bikini. 👍 Mest löjeväckande är förstås mördarna. De har någon slags fetisch för att skjuta pil i kvinnors navlar. Väldigt nischat minsann! I klassisk W.A.V.E.-stil spelas dessa av färglösa män som stelt rapar fram sina repliker och får därmed ämnen som nekrofili att låta som att diska. Som bonus får ni även Whitsons andetag bakom kameran och ljudet av apparatens motorzoom. 😀

BETYG: 3(-)/7 Genomuselt förstås men tjejerna är bra i sin bimbohet och Priems absolut livlösa replikleverans är charmigt.

Sånt här behöver vi se mycket (och länge!) av.

"Tihi fnitter. Nu kan ormarna gott försöka bita oss. Tihi."

De går in i skogen och småpratar.

Låt oss få ta del av det hela vägen hit bort. Detta inklusive en paus de tar där borta i gläntan innan de försvinner ur bild.

Skogen är det perfekta stället att skaffa en solbränna!

Klart de inte ser honom (eller märker det ljudliga prasslandet) när han är så välkamouflerad.

När det blir lite tradigt att lapa sol kan man alltid spontandansa lite.

Pillra navel med skitiga fingrar. Mmm...

Deana ute på skogspromenad.

Asch då!

Tönt i cowboyhatt. Blir det mer skräckinjagande än så?

Whitson är en mästare på att frejma bilden. Han landade till slut på denna bild efter att ha ryckt lite i stativet.

Pamela Sutch gör ett kort framträdande.

Hon tycker det är sååå roligt!

Nix pix husfix - inget videoklipp här inte.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar