What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 19 augusti 2010

MARVEL ZOMBIES (2007) USA, 2 minuter. Regi: Scotty Fields & jim Ojala.Någonting fruktansvärt har hänt med våra hjältar!

"Pugh? Pugh Rogefeldt, är det du?"

I den här väldigt korta filmen får vi bevittna hur några välkända superhjältar har deformerats och drabbats av en väldigt stark aptit på människokött.

Öhh..det är nåt som inte stämmer med Spindeln...

Det här förmodligen de mest ambitiösa två minuter jag sett på film. Att lägga ned så mycket jobb på make-up för i princip ingen tid alls på skärmen/ i rutan är...ja, beundransvärt. Filmen är helt poänglös men blir därmed riktigt cool och rolig. Allt vi hinner se är ju i princip att några av våra folkkäraste marvelhjältar har förvandlats till zombier. Ett mord hinns med - that's it! Till skillnad från vanliga zombier drabbas de dock av samvetskval efter att ha festat på intet ont anande offer. Filmen skulle lika gärna kunna vara en trailer/teaser till en egentlig film, men en sådan existerar inte. Fränt!

BETYG: 4/7 Ja, det är en cool liten film men det hinner inte hända allt för mycket så man blir inte allt för exalterad.

Vad är det nu för muskelberg som närmar sig... Arne Tammer???

Han är sig inte riktigt lik Kaptenen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar