What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 2 september 2010

THE TAKERS (1971) USA, 78 minuter. Regi: Carl Monson.Tidstypisk standardsnusk.

Samhället har blivit så rått. På den gamla goda tiden var det stilett som gällde, nu är det machete...

Här trodde jag att man skulle få sig en "Last House on the Left"-aktig rulle men istället fick man en softcore-film i rutan istället. Filmen börjar med hur bikern och tillika Jack Nicholson-lookaliken Will (Fred Bush) slår ihjäl någon samtidigt som hans polare E.J. (Coe Bart) slött tittar på. Allt för att vi ska förstå vilka råskinn de är. De slänger sig sedan i sadeln på sina bågar och raggar upp ett par brudar som de idkar sex och drogar med. När de tröttnat drar de vidare och tränger sig på hos några överklassbrudar som de våldtar och håller gisslan.

Vem kan motstå ett par farliga snubbar med änglastöd på bågarna? Inte jag i alla fall.

Yep, det är nästan allt som händer. Mest försigår en massa fejksamlag i rutan och det är ganska udda hur brudarna efter all omild behandling plötsligt ger sig hän sexakterna och njuter av dem. Javisstja, ala tjejer drömmer ju om att bli våldtagna! *Himlar med ögonen* Givetvis är det superlågbudget, cheesigt och i och med all fejksex även riktigt långtråkigt. Det positiva är att brudarna är härligt naturliga i sin fysik och den allmänt cheesiga stämningen. Det superlöjliga slutet är också ganska roligt. Snabbspola!

BETYG: 2/7 Tråkig softcore-sex med våldstendenser som höjs en smula av sin egen värdelöshet och naturliga babes.

"Bååårn to be mopedi-i-i-i-iiiist!"

"Pass it mon."

Det är skitpopulärt att ta syra på film. Måste vara riktigt gott...

Whoa! Man får fasettsyn av syran tydligen. Groovy!

Nicholson-wannabeen "charmar" överklassflickan.

Här blir överklassflickan utsatt för ett övergrepp som hon ser ut att ogilla (???)

Party people!

Festen blir lite roligare med skenavrättningar! Woohoo!

Ännu ett övergrepp där den andra mer motsträviga överklassflickan slutligen smälter för Nicholson-kopians uppenbara charm...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar