What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 18 september 2010

THE DEEP IMPACT (2006) Tjeckien, 39 minuter. Regi: Zbysek Podhájský.En tjeckisk Hans Scheike?

De arma kvinnorna kurar ihop sig fyllda av fasa över hur billig kulissen ser ut.

En nersupen manusförfattare sitter vid sin skrivmaskin och fabulerar fram en historia om hur nakna kvinnor, fångna i en tortyrhåla, får smaka riset av en sadistisk torterare. Hans manus innehåller dock för många detaljer och för mycket naket för att det skall duga åt den kräsne och snåle regissören som hela tiden tvingar författaren att skriva om manus av kostnadsskäl.

Inte riktigt lika coolt som: "Squeel! Squeel like a hog!"*

Yes, det är ursäkten för att göra denna film som egentligen är en ren smiskfetischfilm, maskerad som en exploitationkomedi. För roligt är det tydligen när den frustrerade manusförfattaren äter rå strömming framför skrivmaskinen och när regissören är utstyrd som en 1700-talsfjolla (???). Men den mesta tiden fylls ut av bilder där tre olika kvinnor får pisk med björkris på stjärten. Hans Scheike skulle nog packa väskan direkt och skynda sig iväg till tjeckien om han såg denna smörja. Ja smörja! För hur kul är det att se en kvinnostjärt bli piskad röd och lila i en dryg halvtimme (förutom de små "humoristiska" inslagen som för "handlingen" framåt)? Jag har aldrig riktigt hajat den där Scheike-fetischen. Är det inte roligare och skönare att placera sin hand på kvinnorumpan än att piska den med björkris? Nä, tydligen är jag super-square som inte köper dessa S&M-övningar. Det enda positiva med filmen är att det medverkar nakna kvinnor som dessutom haft den goda smaken att inte operera sig. Synd bara att de tycker det är okej att bli skinnflådda av en Sheike-wannabee.

BETYG: 1/7 Ja det är bara nakenheten som ger en poäng här, för allt annat är dynga!

Smått förtjust över sin egen förträfflighet.


Och han ser ut så här för att??? Nåja, det blir ett hyfsat bidrag till samlingen av HBT-bilder på denna blogg.

Kunde inte ha sagt det bättre själv!

Bondage och caining. Kan man begära mer? Ehh...JA!

Fyllehunger.

Med fasa konstaterar hon att filmen inte är slut än.

Yep, den här nivån är det - slipsen på huvudet! Tjoho...


Här har vi da original whippin' boy! Ylva Maria uppskattade besöket.

*Ja, ni filmälskare vet vilken film jag talar om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar