What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 17 december 2010

DEEFLOWERED (2008) USA, 53 minuter. Regi: Johny Walker.Lägre än lägst.

Verkligt skägg.

Att på något sätt försöka sig på en beskrivning av en handling som inte finns är ju dumt så låt oss nöja oss med att nämna filmens inledning där ett ungt par besöker en abortklinik av tveksam karaktär. Receptionisten är en mycket kortväxt man med klart hemlösa drag som dessutom är oförskämd. Läkaren, en man i ett uppenbart lösskägg, tar emot den unga kvinnan och drar ur henne en plastbebis som slängs i vasken. Under tiden sitter pojkvännen ute i väntrummet med en tidning och onanerar. En typ i kaninkostym passerar ute på gatan och stannar till för att flukta genom skyltfönstret. Och så håller det på med mördarandar, satanistiska sällskap, en topless födelsedagsdrottning o s v...

Att sitta och dra i en fejkpenis i ett väntrum, är det kul? Jaså, du menar att det blir roligt för att en kanin tittar in?

Den här "filmen" kan vara den sämsta jag sett (åtminstone om man räknar filmer med någon slags distribution). Den saknar all slags poäng och den "surrealistiska humorn" framkallar bara ett "Oookeej???" Ett gäng amatörer med en videokamera har beslutat sig för att göra en "sjukt galen film" och tycker förmodligen att de är hur jävla roliga som helst. Märkligt nog har de lyckats få några trashiga brudar att lätta på kläderna men det blir man ju inte mycket gladare av. Något som är ännu märkligare är hur lågt ner i dekisavgrunden man kan ramla som skådespelare då man lyckats klämma in kultfiguren Robert Z'Dar i en liten roll som poliskomissarie. Cheesus! Vad har hänt med den människan? Han måste ha fått något slags psykbryt eller hamnat i en otroligt självdestruktiv drogspiral för att sjunka så här lågt. Inte för att herr Z'Dar någonsin varit en lysande skådespelare men han hade ju en del hyfsade gig förr i tiden som t ex död mördarpolis i "Maniac Cop"-serien. Hans legendariska käkparti syntes även vid sidan av Sylvester Stallones slöa blick i "Tango & Cash", så att göra hemvideor med rednecks i Kentucky känns ju faktiskt som ett karriärs-drop av monumentala proportioner. Så om man har utbyte av att se halvkändisar på dekis kan man väl hugga den här rullen, annars rekommenderar jag att man överlämnar alla upphittade kopior till närmaste krematorium där man säkert kan förbränna dem till den eviga glömskan.

BETYG: 0/7 Grattis "Deeflowered" till detta unika och nya betyg som jag egentligen aldrig hade för avsikt att utdela till någon film.

Helt jävla crazy fuckin' bananas när man slänger in en teckning också!

Om man inverterar färgerna lite blir det galet sjukt (plus att man inte riktigt ser hur lam bebisattrappen är).

Nej, alla ni som inte är bekanta med Robert Z'Dars fejs, han har ingen gummiprotes monterad på käken. Mannen är faktiskt så här välutrustad.

Födelsedagsdrottningen hälsar på med sin tama iller och en näve glitter.

Gör bot era jävlar! Knappt Herren kan rädda er om ni producerar sån här skitfilm.

Ny YouTube-policy? Ju sämre skit desto mer naket tillåter vi.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar