What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

lördag 2 april 2011

THE CENSOR (2007) Storbritannien, 11 minuter. Regi: Graham Hughes.You say "snip snip", I say "crap crap!"

Här har vi mongot som förstör hela filmen.

En filmcensor (Leo Skelly) sitter i sin mörka censurvrå när en förbannad filmregissör (Filippo Fiori) stövlar in och skäller ut honom samt utdelar en dansk skalle. Filmregissören kastas ut men något slår slint i filmcensorns huvud och han känner sig nödgad att ge sig ut i verkligheten för att applicera lite realcensur.

Gore hjälper inte...

Exakt 33 sekunder in i filmen öppnade Leo Skelly käften och genast hatade jag denna rulle! Det faktumet att man i den här lilla amatörproduktionen faktiskt uppvisade hyfsad klippning och adekvata skräckfilmsvinklar och man på den korta tiden faktiskt hann slänga in en naken tös ruinerades totalt av herr Skellys buskisskådespeleri. Hans värdelösa "humoristiska" agerande förstärkte även det infantila i manuset, något man annars kan komma undan med i sådana här sammanhang. Nej, tyvärr kändes det alldeles för mycket "Upp Till 13"* över den här kortfilmen och jag avfärdar den genast med ett föraktfullt: "Kkahhhh..."**

BETYG: 1/7 Även om produktionen inte förtjänar ett så lågt betyg förstörs allt av huvudrollsinnehavaren som är alldeles för "rolig".

Nakenhet hjälper inte... Detta är dynga!

Här är hela skitfilmen, censurerad också ironiskt nog, även om YouTube-moralisten tydligen missade penisen... Dessutom är det sådan där irriterande pixlighet som kan uppträda på vissa YouTube-klipp, men det skiter jag i i detta fall. Ni vill ju ändå inte se den här dyngan.

*Radioreferens för gamlingar.
**Som en engelsk hotellägare brukade säga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar