What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 10 maj 2013

AFTER PORN ENDS (2010) USA, 90 minuter. Regi: Bryce Wagoner.

 
 
Sex blir ex.

Randy West musklar sig.
 
Före detta porrskådespelare ser tillbaka på sina karriärer och talar om livet efter porr

Den för oss okända aktrisen Houston. Kan bero på att ingen på Udda Film-redaktionen tänder på groteskt omopererade kvinnor.
 
Regissören Wagoner försöker här göra en objektiv dokumentär där intervjuobjekten talar från olika perspektiv om sina erfarenheter av och efter branschen. Alltså blir det väldigt mycket talking heads där endast objekten talar och frågorna är bortklippta. Trots denna "objektivitet" vilar det ändå en stämning av sorglighet över bilden som målas upp av branschen. En intressant poäng tas upp av den gamle porrikonen Bill Margold som angående stigmatiseringen av gamla porrskådisar påpekar att samhället, som alltså konsumerar porren, inte är sena att fördöma folk från branschen. Samma folk som de bakom lyckta dörrar stimulerat sig själva till. Den gamle porräven Randy West berättar hur svårt det är som porrkändis att medverka i välgörenhetsevenemang då folk inte vill ha deras "smutsiga" pengar. Samtidigt är folk redo att villigt ta emot pengar från skrupelfria affärsidkare och korrupta politiker.

Bill Margold med skön frilla och groteskt omopererad kvinna vid sin sida.
 
Även om talking heads-formatet inte är det roligaste är porrbranschen alltid ett fascinerande ämne och det är rätt spännande att se vad, särskilt de gamla, skådisarna sysslar med nuförtiden. Det blir ändå en rätt ytlig dokumentär där man satsar på kvantitet istället för kvalité, men det kan ju vara rätt underhållande också.

BETYG: 4/7 Porr är alltid spännande och många gamal stjärnor passerar revy men det är ändå en relativt ytlig dokumentär.

Det här tänder vi däremot på! En ung Randy West i tigertanga. RRRrrrrrrrraaaaoorrr!

Känns ikonen igen?

Ja, det är legenden Seka bakom allt spackel.

Apropå legend, en åldrad John Leslie.

Ytterligare en för oss obekant aktris vid namn Raylene. Vacker dock. Faktum är att hon är snyggare än hon var under sin aktiva karriär. Eller vänta.."var"? Fortsättning följer.

Kolla! En gammal stjärna som inte som inte bytt ut nyllet mot en gummidockas.

Kan det ha något att göra med att Asia Carrera är medlem i detta sällskap? Kanske inte. För övrigt är porrbranschen inget man direkt förknippar med detta sällskap.

 En person som verkligen hamrar hem ovanstående poäng: Mary Carey. Här i sin guvernörskampanj.

Ajdå. Amber Lynns nya fejs vill inte riktigt spela boll när hon sörjer sin salige bror Buck Adams.

Den nya Amber Lynn. En grotesk palett för någon plastikkirurg med avsaknad för estetik (och etik).

Fortsättning följer var det ja. Raylenes mäklarkarriär gick tydligen inte så bra.

R.I.P.
 
Trailer
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar