What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 27 maj 2013

SORORITY PARTY MASSACRE (2013) USA, 97 minuter. Regi: Chris W. Freeman & Justin Jones.

 
 
Filmkonst massacre

Ve och fasa! Det är "humor" i filmen!!!
 
Inspektör Watts (Thomas Downey) blir avstängd från LAPD p g a sina problem att hantera ilska men kommissarien (Kevin Sorbo) tycker synd om honom och skickar iväg honom på ett specialuppdrag där han ska hålla koll på kommissariens dotter som just ska tävla om ett prestigefullt pris i sin studentförening. Studentföreningens finalister samlas på en ö för att vinnaren ska utses men när Watts anländer dit har inte kommissariens dotter dykt upp och samtidigt upptäcker han att unga tjejer har försvunnit i 20 års tid.

Yikes! Skådespelaresset Kevin Sorbo har en roll...
 
Pust! Vad mycket energi man fick lägga på att skriva resumén ovan när man egentligen borde ha kastat upp DVD-skivan med filmen på och tömt ett kalashnikov-magasin i den. Yes, det här är inte helt oväntat en helt värdelös ursäkt till film. Genast slås man av det urusla skådespeleriet och när Kevin Sorbo som "spelade" Hercules i en pinsam TV-variant är ett av de största affischnamnen vet man att man är illa ute. Mer berömd är nog Ron Jeremy - dock inte för sina skådespelartalanger - men han har bara en irriterande liten biroll.

Flashiga effekter.
 
Vidare är manuset horribellt och pinsamt samt klippningen patetisk. En plågsam detalj är att filmen fortsätter ytterligare tio minuter efter eftertexterna då man kommer på att man ska knyta ihop säcken. Halva tiden består dock av YTTERLIGARE eftertexter (!). Det verkar som om någon har gjort en flashig titelsekvens (som förvisso ser helt okej ut) som man inte kunde ha i filmens inledning utan man valde istället att lägga den sist. Ja, varför kill your darlings..?

BETYG: 1/7 En svag etta dessutom. Det här är - SKIT, SKIT, SKIT!!!

Ett överspelat utvecklo, som dessuotm bidrar till gigantisk lucka i handlingen.

Fantastisk FX. Det blir inte mycket roligare än så här, gore-hundar.

Kära nån... Det här är är snubbe som faktiskt jobbat med Kubrick och dessutom varit med i eminenta TV-serien "Six Feet Under". Hur kunde det gå så illa Ed O'Ross?

Kolla! Här ser man faktiskt idioterna bakom detta magplask.

Inte vad hon hade väntat sig av studentföreningens bukkake-party.

Ron Jeremy tar symboliskt på sig straffet denna film borde ha.
 
Vi valde en tysk trailer i hopp om att det skulle piffa upp denna hög med hundskit men inte hör man mycket av det vackra språket i detta ihopklipp. :-( Vi noterar dock att det är en del scener som inte finns med i filmen...
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar