What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

fredag 21 juni 2013

ELF PANTIES: THE MOVIE (2001) USA, 8 minuter. Regi: Nick Zedd.

 
 
Fantasy - art style!

Vakna nu älvan! De animerade morgonfåglarna sjunger redan.
 
Glad Midsommar önskar vi på Udda Film och det enda som kan binda denna kortfilm med vårt firande är väl den hedniska mytologin, men skit samma!

Vi följer en älvas vardag. Komplett med alla trosbyten!

Den kontroversiella gay-teletubbien (eller heter det en teletubby?) Tinky Winky är nyfiken på älvans alla trosbyten.
 
Kungen av New Yorks underground-film Nick Zedd bjuder här på en lättsam historia han kokat ihop med performance-artisten Reverend Jen Miller som även spelar huvudrollen. Det blir aldrig speciellt chockerande i den här rullen, även om regissören är känd för att just försöka provocera folk med dylikt material. Istället är det mest komiskt och gulligt, även när älvan ger fellatio åt en glass-pop up eller kladdar ner trosorna med sitt sekret då hon läser "Sagan om Ringen. Faktum är att hennes trosor smutsas ner av både det ena och det andra så hela filmen går ut på att huvudpersonen måste byta underbyxor hela tiden. I god japansk tradition lägger hon även ett par i ett kuvert som skickas iväg till någon behövande. Allt detta ackompanjeras av "konststjärnans" infantila voice over samt ett schyst soundtrack av Joe Meek and the Blue Men, komplett med smurfröster.

BETYG: 4/7 Lättsam 8-minutersunderhållning utan större mening men som ändå bringar ett leende.

Vad säger du om dessa underbyxor då?

Glass och fellatio hör ju liksom ihop.

Men kladdar man ner trosorna med nämnda glass får man vackert byta.

Älvor är uppenbarligen sponsrade av en känd amerikansk ölbryggare.

Tolkien kan vara oerhört upphetsande om man är geek - eller älva.

Då kan det produceras...ja ni gissade rätt.

Månne en japan som ska få de kladdiga trosorna?

Så uppspelt som den här fan ser ut kunde man tro att HEN skulle få dem.
 
Fellatioscenen som inte vill dyka upp i videosökningen här på Blogger...
 
PS. Vi vill också passa på att djupt beklaga den charmige James Gandolfinis bortgång. En av de verkligt begåvade i branschen skulle givetvis ryckas ifrån oss alldeles för tidigt.
 
 
R.I.P.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar