What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

måndag 17 juni 2013

THE LAST EXORCISM PART II (2013) USA, 89 minuter. Regi: Ed Gass-Donnelly.

 
 
VM i chockeffekt

Nell ser inte ut att må så bra.
 
Sargad efter de fruktansvärda upplevelserna demonen Abalam utsatte henne för försöker Nell (Ashley Bell) återta kontrollen över sitt liv på ett behandlingshem men de mörka krafterna vill inte låta henne vara.

Nell får ett s k CP-ryck.
 
Vad som var en rätt skön film i del ett (http://uddafilm.blogspot.se/search?q=the+last+exorcism) med en del humor, både avsiktlig och oavsiktlig, har i denna uppföljare förvandlats till en pisstråkig dussinfilm som ENDAST förlitar sig på en myriad chockeffekter. Det blir alltså totalt slätstruket och superirriterande med den ena högljudda skrämseleffekten efter den andra. Ja, givetvis begagnar sig filmmakarna av det numera vanliga och billiga knepet att mixtra med ljudspåret så chockeffekterna är vansinnigt höga jämfört med dialog och andra ljudeffekter. Ungefär lika skojigt som att ha en personlig följeslagare som oregelbundet skriker i ens öra. Även om detta inte är en asdåligt gjord kalkonfilm blir det bottenbetyg för detta fantasilösa och irriterande skräp.

BETYG: 1/7 Charmlös dussinskit.

Nåt slags Mardi Gras-firande. Var är alla tuttar??? Javisstja, den här skiten är ju PG13...

Och så fick vi in lite äckligt förvriden kropp också.

"Men va fan!? Ettan är ju mycket bättre än den här filmen."

Nåt skumt med den här kyrkan.

Ojdå! En sån hövding Black Sabbath brukade röka på 70-talet.

Somliga tar det väldigt hårt att ha medverkat i denna film.
 
Trailer
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar