What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 31 juli 2013

DEATH SCENES (2012) Storbritannien, 7 minuter. Regi: Joel Morgan.

 
 
Förhör med oväntad upplösning

Nej, det är inte Anton Glanzelius som förhör den misstänkte.
 
En man (Robin Berry) som vägrar uppge sin identitet förhörs för en serie brutala mord. Kommer inspektör Collins (Ayden Callaghan) lyckas framtvinga sanningen?

Bra att soffan är övertäckt om någon skulle gå lös med en katana.
 
Vi kastar oss in i Bloody Cuts kortfilmsserie igen och landar denna gång på episod sju "Death Scenes" och ger denna gång vårt bifall då vi äntligen får bevittna en genomtänkt story till det korta formatet. Denna gång har man hittat ett bra upplägg med en kriminalgåta, ett antal gore-iga scener och en hyfsad twist i slutet.

Känsliga Chelsea-fans varnas för att se filmen...
 
Som vanligt är det tekniskt sett väldigt snyggt och välgjort men denna gång känns det att det finns något bakom denna flashiga yta. Därför är vi lite överdrivet generösa med betyget som blir:

BETYG: 5/7 Äntligen lite känsla bakom den tekniskt glittrande ytan. Gött!

Tänk vad man måste tvingas göra för att få en del snuskisar att bada...
 
Trailer
 
Hela filmen
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar