What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 5 juli 2012

Aj då...


PRESS STOP!

Udda Films videoredigeringsavdelning har blivit uppläxad av de totalt hycklande moralisterna på YouTube för ett copyright-intrång i en rätt kass holländsk film utan större spridning. Synd att den tajtarslade upphovsmannen inte såg ihopklippet som gratisreklam för skräpet han skapat utan sprang gråtande till YouTube.

Konsekvensen av detta blir tyvärr att vissa framtida recensioner kan komma att sakna videoklipp om det inte redan finns färdiga sådana på nätet. Udda Film beklagar detta då syftet, som beskrivs ovan, endast är att sprida denna sköna skräpkultur till massorna. Behöver det tilläggas att Udda Film inte drar in ett öre på detta kärleksfulla ideella arbete?

Men eftersom det uppstår ett smärre vakum i ett inlägg utan ett videoklipp ska ni här få njuta av den pedagogiska videon YouTube använder sig av för att omforma oss omoraliska element till dygdiga medborgare. Håll till godo gott folk!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar