What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

söndag 9 september 2012

THE TAINT (2010) USA, 70 minuter. Regi: Drew Bolduc & Dan Nelson.Om män får råda

Christian "Flake" Lorenz?

Världen har förvandlats till en sanslöst våldsam plats där kvinnor jagas och får sina huvuden krossade av galet kåta män. Detta efter att ett misslyckat kemiskt penisförstoringsserum hamnat i den allmäna vattenförsörjningen och förvandlat alla män till misogyna sexmonster. Slackern Phil (Drew Bolduc) har på ett mystiskt vis undvikit att få i sig vattnet och tillsammans med den stenhårda överlevaren med det fyndiga namnet Misandra (Colleen Walsh) försöker han bara överleva i denna galna värld.

Njae, såå dålig kanske inte filmen var.

Hmm, skräckkomedi. Aj då. Nåja, den här filmen är NÄSTAN rolig. Man är på rätt spår med vulgärt och icke-PK-våld samt framför allt alla 80-talsreferenser. Tyvärr når man inte ända fram även om recensenten skrattade till vid några tillfällen som t ex vid den klassiska 80-talsträningsscenen med klockren fjollig 80-metal som ackompanjemang. Denna scen är också ett mycket bra exempel på varför man inte når fram då den höll på alldeles för länge och därmed snöpligt snoppade av humorn i det hela. Tajming någon? Tråkigt, då det känns som om den här rullen skulle kunna ha blivit hur kul som helst. Den skulle även gagnats av något bättre teknik. Även här är man på vippen med klipp och kameravinklar som fungerar rätt så bra överlag men tyvärr ser det oftast rätt billigt ut. Nej tyvärr, inte denna gång. En re-make någon?

BETYG: 2/7 Stor potential som tyvärr falerar. Har dock några ljusglimtar i den annars så amatörmässiga helheten.

USA:s svar på Irina Björklund: Colleen Walsh.

Ring kvinnojouren!!!

Kärlek.

Krossad kärlek.

Sexigt montage som efterhand blir lika kul som att ha samlag med slak penis.

Trots att Udda Film skruvar på sig när det vankas animationer är detta en av filmens roligaste sekvenser.

Kanske inte riktigt av samma kaliber som Jesús Francos "Faceless".

Två roliga recept sammanbakade: Nazister och kuk.

Med gaffa behöver du aldrig tappa ansiktet.

En vacker dröm?

Ser man på. De hycklande asen på YouTube har gjort en grov miss med allt snusk man får se i denna trailer. Javisstja! Hur kunde man glömma? Det är ju bara när det ANMÄLS som det är snuskigt...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar