What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

onsdag 19 september 2012

THE SISTERHOOD (1988) USA, 76 minuter. Regi: Cirio H. Santiago.The boringhood...

Filippino med liten vikingahjälm och RPG. It's a small world folks.

Under det postapokalyptiska året 2021 regerar hjärtlösa män som ser det som sin rätt att förslava kvinnor, använda dem för sina nöjen och beröva dem alla rättigheter. Det finns dock en grupp kvinnor som vägrar låta sig bli förslavade. Denna grupp kallar sig - The Sisterhood.

En höjdpunkt i filmen.

Återigen berör vi ämnena misogynitet och 80-tal och den här gången är 80-talet tvättäkta med en Yamaha DX7:a* som leder oss in i filmen. Vi har haft lite backflyt med de postapokalyptiska rullarna här på Udda Film med undantag för "Doomsday"http://uddafilm.blogspot.se/2012/08/doomsday-2008-storbritannienusasydafrik.html De flesta har varit jäkligt mesiga och tråkiga. Beklagligt nog är denna våffla inget undantag. Det enda som hindrar denna matinéiga svärdfäktarfilm från en PG13-stämpel är några par tuttar som hastigt flashas. Bröstglimtar till trots somnar nästan recensenten med kaffemuggen i hand. Det är lama strider, fäktande med barbarsvärd och en massa kutande i öknen. Det råder en total brist på råhet, coolhet och intressant story. Sammantaget blir det som ett ljummet glas mjölk. Next...

BETYG: 1/7 Ett riktigt taskigt satt betyg med tanke på att det finns mycket värre filmer men den var ju så förbannat tråkig.

Några morrande mutanter med dålig hy.

Två mansgrisar i ett rum fullt av kedjade babes. Swee-heeet!

Och så lite sån här skit också...

Trailer

*Supertidstypisk synt med karaktäristiskt sound.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar