What is this shit?

Mitt foto
Här presenteras och recenseras skön kultur i form av filmer som oftast ligger utanför den pisstråkiga mainstreamen. Betygen beror helt och hållet på författarens humör för tillfället och god smak har sällan företräde. Ett kulturarv som hamnat i garderobens innersta skamvrå ska lyftas fram och främjas! Samtidigt kan den stora massans film ibland få sig ett värdigt omdöme. Det är fritt fram att lufta allehanda åsikter här.

torsdag 13 september 2012

GOING UNDER PART 2 (1998) USA, 43 minuter. Regi: William Hellfire.

 
 
Se där har vi samma affisch som i förra recensionen! Japp, både "Going Under" (http://uddafilm.blogspot.se/2012/09/going-under-1998-usa-53-minuter-regi.html) och denna del två ligger på samma DVD.
 
Misty strålar så pass i soffan att Bill fanimej nog skulle kunna släcka lampan.
 
 Mer av denna skit!?!?

Misty plockar fram sötaste leendet när Bill plockar fram den där tjatiga jävla kloroformen.
 
I denna uppföljare har allas vårt pervo (William Hellfire) lyckats bjuda hem en söt tjej (Misty Mundae) på dejt. Det dröjer dock inte länge innan den gamla kloroformburken dyker upp igen...

Tror inte Misty är lika förtjust i att bli kvävd med sina egna trosor som många av hennes fans skulle bli.
 
Vad i helvete för masoschistisk redaktion har egentligen Udda Film som direkt ger sig i kast med del 2 när ettan (se länk ovan) var så horribel? Tyvärr kan man inte skylla bort vansinne på något sätt utan vi kan bara ursäkta oss med att båda filmerna låg på samma DVD och att vi var nyfikna på om Misty Mundaes medverkan kunde höja denna dynga från den värsta latrinnivån. Tyvärr är svaret på frågan nej. Enda skillnaden är att man förkortat plågan med en knapp kvart, att Misty Mundae har mer talang än resten av ensemblen i båda filmerna tillsammans samt att hon är förödande söt att titta på. Allt detta hjälper dock föga när det ändå känns som om kloroformen i filmen smiter ut ur TV:n och börjar påverka oss tittare med gamnacke som följd.

Jaha? En till brud? Det kan bara betyda...
 
-Typ SPOILER ALERT- Det är samma upplägg i denna rulle även om inledningen lovar mer med Mundaes skådespel. Pervot plockar, från ett sovrum, nämligen fram ytterligare en redan kloroformerad och bunden brud så att hela proceduren med att tjejerna ska kloroformera varandra kan sätta igång igen. Zzzzzz... Det enda positiva (?) med att kolla den här ursäkten till film är att den blåser igång ytterligare en minifestival med Misty Mundae-filmer här på Udda Film. När vi gått igenom några stycken kommer vi säkert få ångra det uttalandet.

BETYG: 1/7 Det är så värdelöst tråkigt att inte ens Misty Mundaes skönhet och talang kan lyfta liket ur botten på massgraven.

 ...att vi får stå ut med ytterligare en aslång kloroformera-varandra-scen igen.

Inget videoklipp denna gång heller, men det är ju knappast så att ni missar något...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar